tyyli

Uusi vuosi, uudet lempparit

Uusi vuosi toi tullessaan uusia suosikkijuttuja arkeen. Joulupukilta pyysin hajuvettä ja sain ensimmäistä kertaa käyttööni Chanelin numero vitosta. Tämä melko voimakas mutta tyylikäs tuoksu on ihanan naisellinen ja uusi päivitetty versio on alkuperäistä tuoksua hiukan raikkaampi ja nuorekkaampi. Tästä tuoksusta tulen varmasti muistamaan tämän vuodenvaihteen ja tulevan vuoden. Pitkään mulla on ollut käytössä Diorin ja Laura Mercierin tuoksuja, joten kiva saada vähän vaihtelua! 

Nyt kun koulu on ohi ja lukeminen ei enää tunnu pakkopullalta, oon hurahtanut kirjojen maailmaan. Vuotta ei ole kulunut kuin viikko, mutta olen jo melkein yhdeltä istumalta lukenut uusimman Potterin ja ensi viikolla olisi tarkoitus suunnata kirjakauppaan etsimään uutta luettavaa. Kirjavinkkejä otetaan siis vastaan! 

Jotain uutta myös tyylipuolella. Ostin loppuvuodesta rengaskorvikset ja ne on olleet tosi kovassa käytössä. Ikinä aiemmin en ole näistä juurikaan innostunut ja pitkään korvissa on olleet helmet. Sirot renkaat sopii kuitenkin niin arkeen kuin juhlaankin ja ennustankin tulevalle keväälle näistä isoa trendiä. 

comments powered by Disqus