tyyli

6 faktaa

Monissa blogeissa on aina sillin tällöin näitä faktoja minusta -postauksia ja ajattelin että olisi kiva tehdä itsekkin vastaava. Ajattelin keksiä kymmenen faktaa, mutta tämä olikin yllättävän vaikeaa ja keksin nyt tällä kertaa kuusi... jätetään jotain ensi kertaan :D Kuvituksena mun melko perus arki asu...  Klassisessa ja yksinkertaisessa vaatetuksessa mulla on jotenkin tosi kotoisa olo ja tämä asu koostuukin mun eniten käytetyistä lempivaatteista. Vaaleansininen kauluspaita on uusi, mutta sekin on jo yksi lemppareista. Yksinkertaiset asusteet, mustaa, vähän maskuliinista, vähän naisellista, rento kampaus ja punaista huulipunaa. Tällä hetkellä asuun kuuluu tosin vielä paksu kaulaliina. Onneksi ollaan sentään saatu nauttia ihanista aurinkoisista päivistä ja iltaisin vielä kuuden maissa on valoisaakin! Kyllä se kevät pian tulee. 

Olen vilukissa mutta pukeudun silti välillä liian vähiin vaatteisiin.

Kuvissa harvoin näkyy, mutta käytän silmälaseja lähes päivittäin. En oikein tykkää niistä, mutta mun herkät silmät ei kestä piilareitakaan joka päivä. 

Viihdyn parhaiten mekoissa ja hameissa. Tämä tulee meillä suvussa, nimittäin mun äiti ei ikinä käytä housuja ja myös mummo käytti aina hametta tai mekkoa.

Käytän joka päivä hajuvettä vaikka olisin vain yksin kotona koko päivän.

Mun vaatekaappi on erityisen siisti ja kaikella on oma paikka ja pino. Välillä unohdun järjestelemään kaappiani pitkiksikin ajoiksi. 

Käytän aina sukkahousuja. Koska käytän paljon hameita ja mekkoja. Ja koska ne lämmittää housujen alla.

Uskallatteko te paljastaa jotain faktoja pukeutumisestanne? ;)

comments powered by Disqus