So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

2v. AUTOSYNTTÄRIT

Meillä vietettiin eilen taaperomme 2v. synttäreitä autoteemalla koska hän on vannoutunut auto fani. Meillä ei nykyisin muuta juuri leikitä kuin autoilla joten tänä vuonna synttäreiden teema oli todella helppo keksiä. Oikea synttäripäivä oli jo viime viikolla joilloin tehtiin smoothiekakkua ja käytiin seikkailulla HopLopissa. 

Tänä vuonna en tilannut mitään koristeita vaan ostettiin Prismasta sinisiä ja kultaisia ilmapalloja, hopeinen numeropallo sekä autoteemaiset kertakäyttölautaset, mukit ja lautasliinat. Ajattelin myös ensin etten tee itse juuri koristeluita mutta innostuin kuitenkin edellisenä iltana vielä askartelemaan. Viime vuoden synttäreistä jäi pahvisia kolmioita joista askartelin ruutuliput. 

Kartonkia oli jo valmiina laatikossa joten niistä tein ruutulippujen kaveriksi auton edestäpäin johon laitoin kuvan päivänsankarista, rekkarin kohdalle nimen, keltaisesta kartongista valot ja mustasta renkaat. Tämän lisäksi askartelin auton malliset kyltit joissa luki tarjottavien nimiä. Tein myös kartongista keittiön "luukun" kohdalle autoverhon. 

Ruokapöytään ostin mustan kertakäyttö pöytäliina josta leikkasin numeron kaksi ja tein siitä ralliradan. Löysin idean Pinterestistä ja tämä oli aivan superhauska ja erilainen idea joten oli aivan pakko käyttää. 

Myös tarjoilut jatkui autoteemalla. Meillä oli tarjolla liikennevalotikkuja, vaahtokarkki vaihdekeppejä, suklaassa dipattuja mansikoita, BBQ -kana pizzaa, jauhelihapizzaa, hedelmäkilpureita, Bilar -namuja sekä aivan super hieno auto täytekakku! Liikennevalotikuissa oli siis suolatikkuja joihin sulatin suklaata ja lisäsin punaisia, keltaisia ja vihreitä karkkeja. Hedelmäkilpurit koostui mandariineista ja viinirypäleistä. 

Juhlapöydässä ehdottomasti mansikkatäytekakku sai paljon ihastelua ja ihmetystä. Olihan se myös päivänsankarin mieleen ja ilme kyllä kertoi kaiken kun hän näki kakun. <3 Jos muuten haluut yhtä hienon kakun omiin juhliisi niin kurkkaa Facebookista Sallamari leipoo ja tämä ei ollut maksettu mainos. 

Juhlat oli oikein onnistuneet ja päivänsankari väsynyt päivän päätteeksi. Kiitos vielä kaikille meidän vieraille. <3 

Juhlitaanko teillä kesällä synttäreitä? Entä millaisella teemalla? :)

<3: Fittiina