So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ruoka

3 x KOKO PERHEEN VÄLIPALAT | Ruoka

Listasin teille kolme koko perheen välipalaa jotka on nopea ja helppo valmistaa. Miksei nämä menisi myös aamu -ja iltapaloina. Oon itse ainakin ihan koukussa tähän ekaan vaihtoehtoon ja syön sitä usein aamu -sekä välipalana. 

1. Maustamaton jogurtti & kauramurot 

5-7 rkl maustamatonta jogurttia / Alpron makeuttamatonta jogurttia tai Oatlyn maustamatonta kaurajogurttia

2 kourallista Alku -kauramuroja 

kourallinen cashew pähkinöitä 

päärynä 

2. Smoothie 

1 dl maustamatonta jogurttia / soijarahkaa/jogurttia / Oatlyn kaurajogurttia 

1 banaani 

1 kpl mandariinia 

2 kpl kiiwiä 

kourallinen cashew pähkinöitä  

Laita kaikki ainesosat paitsi pähkinät blenderiin ja sekoita. Pähkinät voi napostella smoothien seurana. Minä käytin tässä tuota Oatlyn kaurajogurttia. 

3. Banaani-mansikka rahka 

1 banaani 

500g mansikoita

2,5 dl kuohukermaa 

250 g rahkaa 

Vatkaa kerma kuohkeaksi ja sen jälkeen laita joukkoon rahka. Tilsi banaani haarukalla ja lisää kermarahkan joukkoon sekä lisää myös mansikat ja vatkaa kaikki sekaisin. Nyt rahka on valmis nautittavaksi. Vielä parempaa rahka on kun se on muutaman tunnin jääkaapissa. 

Päälle voit laittaa vielä hedelmiä, marjoja ja pähkinöitä. Banaanin ja mansikoiden tilalla voit käyttää mitä tahansa hedelmiä ja marjoja. Kuohukermalla saat taas ihanaa kuohkeutta ja pehmeyttä rahkaan. Tämä maistui erinomaisesti ainakin meidän taaperolle. 

Tässä kolme välipala vinkkiä koko perheelle ja nuo kaksi viimeistä varmasti maistuu perheen pienimmillekin eivätkä vie paljoa aikaa. 

Mitäs mieltä näistä välipaloista? Pääseekö joku testiin? Olisi myös kiva kuulla siun välipala vinkki joten jätä kommenntia alas. <3 

<3: tiina-mari