So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

5 FAKTAA MINUSTA | Haaste

Instassa kiertää nyt 5 faktaa minusta -haaste. Olen saanut sen nyt kaksi kertaa ja ajattelin toisen kirjoittaa tänne blogin puolelle. Ekan kirjoitinkin @fittiina :n instaan. Vietin tammikuussa synttäreitä ja silloin kirjoitin blogin puolelle 26 faktaa minusta, käy kurkkaamassa se jos haluat tietää lisää. 

1. Oon taikauskoinen. Uskon esimerkiksi erilaisiin henkiin, aaveisiin yms. Sekä uskon horoskooppeihin ja myös tiettyihin uskomuksiin. Kuten 13 on epäonnen numero, käsilaukkua ei saa laittaa lattialle koska se tietää köyhyttää/rahaongelmia, peilin särkymisestä tulee seitsemän vuoden epäonni yms. 

2. En rusketu auringossa vaikka olisin siellä kuinka kauan. Jos olen liian kauan niin yleensä palan mutta rusketusta en ole koskaan onnistunut saamaan. Vaikka viime kesä oli todella aurinkoinen niin olin yhtä kalkkilaivan kapteeni kuin aina ennenkin ja tyydyin itseruskettavien apuun. Oonkin kirjoittanut blogiin myös vinkkejä kuinka saada kaunis rusketus kotona

3. Minulla on kaksi tatuointia. Toinen on vasemassa reidessä ja toinen lonkan kohdalla. Toinen on pieni teksti jonka otin muistaakseni 18 -vuotiaana ja toinen sitten aika paljon isompi jonka kävin ottamassa viime vuoden syksynä. 

4. Käyn nykyisin mieluummin ulkona lenkillä kuin menen salille. En todellakaan oo ulkoillut aikuisiällä näin paljon kuin nyt meidän lapsen syntymän jälkeen. Tykkään käydä lenkillä tai muuten vaan ulkoilla taaperon kanssa. Samalla voi tehdä myös jotain ulkojumppaa jos ollaan esimerkiksi leikkipuistossa. 

5. Käytän todella harvoin farkkuja. Suurimmaksi osaksi käytän vain urheilupöksyjä koska ne on vaan niin mukavia päällä. Joskus tosi harvoin saatan laittaa farkut päälle kuten noissa kuvissa. Yleensä kun laitan farkut niin ne on kivat aamulla kun lähden mutta kun on päivän ollut farkut jalassa niin odotan kyllä jo kotiin pääsyä ja vaihtamista mukavempiin pöksyihin. Oikeastaan omistankin vain nuo yhdet kuvissa näkyvät farkut. 

Tälläisiä faktoja tällä kertaa. Olis hauska kuulla myös teistä lukijoista lisää joten jätä kommentteihin vaikka edes yksi fakta Sinusta. :) 

<3: tiina-mari