kauneus

Arkimeikki

Kerron teille millaisen arkimeikin yleensä teen ja mitä tuotteita käytän. Mammalomalla tulee tosi harvoin meikattua, silloin vain jos on menoa ihmisten ilmoille tai töihin. Tää on melko nopea tehdä ja se on tärkeää varsinkin vauva-arjessa, koska koskaan ei voi tietää kuinka paljon on aikaa. Tuotteet joita käytän meikissä on melko edullisia ja hinta-laatusuhteeltaan miun mielestä hyviä. :) 

Pohjustus: Catrice Cosmetics PRIME AND FINE pohjustusvoidetta. Itse tykkään mattamaisista pohjustus tuotteista ja tämä vähentää kiiltoa kasvoilla. 

Pohjustusvoiteen jälkeen laitan saman merkin light correcting seerumia, sävy candlelight. Tätä levitän myös koko kasvoille, koska mielestäni tällä saa kivaa hehkua meikkiin. Luultavasti tätä ei tulisi käyttää koko kasvoille, mutta miulla toimii hyvin näin. 

Mikäli on kauheat silmäpussit tai näppyjä niin sitten käytän myös lisäksi peitevärejä. 

Meikkivoide: Catrice Cosmetics HD liquid coverage foundation, sävyssä 030 Sand Beige. Tämäkin on mattamainen ja melko peittävä. En ole oikein koskaan osannut käyttää kevyitä meikkivoiteita, tuntuu kuin ne vain lähtisi iholta heti pois. Mielestäni todella hyvä meikkivoide ja maksaa muistaakseni 7-8e. 

Varjotus & korostus: pretty by flormar baked powder:lla, sävy 002 Light Porcelain Beige. Tätä laitan puuterisiveltimellä koko kasvoille ja varjostuksiin käytän Maybellinen Master Sculpt:a, sävyssä 02 medium/dark.

Tykästyin aiemmin NYXin contourpaletin kylmän sävyiseen ruskeaan. Joensuun Sokkarilla ei ollut pelkkää nappia palettiin myynnissä joten kysyin myyjältä mikä olisi lähinnä sitä sävyä, joka paletissa oli joltain muulta merkiltä ja näin löysin Master Sculptin.  

Lumenen in love glow palette forever rose gold saan lisättyä highlighteria. Tässä paletissa on kolme ihanaa sävyä. Eniten kuitenkin käytän sävyä GLOW. Tätä sipaisen siveltimellä nenän varteen, hieman huulien yläpuolelle sekä poskipäille. Tuotteessa on aika hyvä pigmentti, joten kovin paljon ei siveltimeen tarvitse ottaa. 

Kulmat: Maybeline brow precise -kynä, sävy soft brown ja essencen eyebrow gel, sävy 01 brown.  Kynällä rajaan kulmat, että saan reunoista siistin näköiset ja eyebrow gelillä täytän kulmat siveltimen kanssa. Lopuksi vielä saatan hieman harjata kulmia pehmeämmän lopputuloksen saamiseksi. 

Silmät: Catrice Cosmetics MATT collection luomiväripaletti, josta käytän kaikista vaaleinta sävyä. Kuten kuvasta huomaa, että sitä on tullut eniten käytettyä. Hieman tummuutta luomivakoon laitan Maybelinen Master Sculpt:lla. Sitä voi siis käyttää moneen tarkoitukseen. Rajaukseen käytän essencen kajaali kynää, sävy 01 black. Lopuksi taivutan ripset ja laitan Lumenen Nordic Chic vedenkestävää ripsaria. 

Huulet: essencen lipliner, sävy 14 Femme Fatale. Tällä rajaan huulet ja lopuksi laitan myös essencen huulipunaa sävyssä 03 we are young! 

Huulimeikkiä vaihtamalla saa kivaa muutosta perus arkimeikkiin. Itse en aiemmin oikein ole käyttänyt juuri mitään huulituotteita, mutta huomasin, että sillä saa todella paljon piristettyä muuten tylsää meikkiä.  

Lopuksi tukka vielä nutturalle, koska se on nopea ja helppo tyyli. Tässä vielä arkimeikkini lopputulos: 

Mitkä on siun suosikit arkimeikissä? :) 

<3: tiina-mari