So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

BLOGI 1v. | Bloggaus

Apua, miten aika rientää! Enkä edes tajunnut, että blogini täytti 7.2. yhden vuoden. Enpä olisi silloin aloittaessani uskonut, että tästä tulisikin ihan miun juttu. Mietin silloin, että "no kokeillaan nyt ja katsotaan olisiko miulla mitään kirjoitettavaa edes..." Idea bloggaamiseen lähti äitiyslomalla jolloin luin itsekin paljon blogeja ja katsoin paljon tubettajien videoita sekä myös By Vilma toimi inspiraationa tähän.

Oikeastaan bloggaus on melko rentouttavaa ja hauskaa hommaa vaikka pakko myöntää välillä ei meinaa keksiä millään mistä tekisi uutta postausta. Viime vuonna postauksia kertyikin 34 kappaletta ja tänä vuonna on tarkoitus kirjoittaa paljon enemmän ja laadukkaampaa sisältöä. Täytyy myöntää, että jossain vaiheessa innostus blogin kirjoittamiseen oli hieman hukassa mutta nyt olen löytänyt sen uudelleen ja odotankin aina milloin pääsen kirjoittamaan.

Minusta oli hauska selata vuoden taakse blogini postauksia ja ensimmäinen blogipostaukseni oli varmaankin aika perus esittely eli 10 faktaa minusta. Kaikki faktat taitavat vieläkin pitää paikkansa paitsi yksi, arvaatko mikä se on? Tähän väliin pakkoa kertoa kun tein toisen blogipostaukseni arkimeikistäni niin minua ärystti aivan suunnattomasti kuvat jotka otin postaukseen. Otin ne siis puhelimellani joten laatu oli aivan kuraa ja sanoinkin puolisolleni, että etsi miulle kamera jolla saan hyviä kuvia niin käyn ostamassa. Halusin panostaa laadukkaisiin kuviin alusta alkaen sillä tykkään itse katsella blogeissa kauniita ja hyvälaatuisia kuvia. 

Blogia aloittaessa en oikein tiennyt mikä olisi se suunta minne haluaisin blogiani viedä ja ajattelin kirjoittavani kuitenkin pääasiassa kauneudesta, liikunnasta ja hyvinvoinnista. Nyt olen kuitenkin löytänyt blogilleni suunnan minne aion sitä viedä ja millaista tekstiä enimmäkseen haluan teille kirjoittaa. 

En olisi myöskään uskonut aloittaessani saavani upeita ja kivoja yhteistöitä blogin kautta kuten Kiinteistömaailman kanssa asunnon myynnistä, Neurofysion kanssa huulten täytöstä ja BT Cosmeticsin kanssa tehtiin montakin yhteistyötä uudenlaisesta itseruskettavasta, kultanaamiosta sekä mustapäänaamiosta

Täytyy siis sanoa, että onneksi aloitin kirjoittamaan blogia vaikka vähän sitä ensin epäilinkin ja ehkä myös hieman häpesin sitä, että minulla on blogi mutten enää. Sehän on vain hieno juttu! Kiitos myös teille ihanat lukijat, että jaksatte käydä lukemassa postauksiani. <3 

Kuulisin myös mielelläni teidän toiveita millaisia postauksia haluaisit lukea joten miulle saa aina laittaa viestiä ja kommenttia toivopostauksista. :) 

<3: tiina-mari