So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

festarilook

FESTARILOOK | Glittermeikki & rennot pikakampaukset

Maanantaina meillä oli hieman erilainen päivä töissä. Olimme kutsuneet kolme mallia meikattavaksi ja hiusten laittoon. Kauneushuoneella vietetään siis rokkiperjantaina päivää, jolloin teemme glitter -ja silmämeikkejä sekä rentoja pikakampauksia. Tätä varten oli siis tarkoitus kuvata materiaalia markkinointiin. 

Miusta on mahtavaa miten taitavia tyttöjä olen saanut osaksi Kauneushuone Tiina-Marin tiimiä! <3 Jonna on siis myös koulutukseltaan parturi-kampaaja, joten hän loihti rennot pikakampaukset ja Kirsi on kosmetologi, joka puolestaan teki säkenöivät glitter -ja silmämeikit. 

Jonna loihti kolme erilaista kampausta malleille. Ajattelimme tehdä kampaus vaihtoehdot valmiiksi asiakkaille, koska se helpottaa myös Jonnan työtä sekä asiakasta. Asiakas voi siis valita kolmesta erilaisesta pikakampauksesta, joita voi tarvittaessa soveltaa. 

Esimerkiksi kuvan letit voidaan letittää loppuun asti jos ei halua jättää osaa hiuksista auki. 

Glitterit ja rennot kampaukset sopivat vallan mainiosti festarilookkiin!

Kirsi teki malleille upeat silmämeikit ja lisäsi kasvoihin ihania Elina K glittereitä erilaisilla tyyleillä. Glittereissä onkin suuri määrä värivalikoimaa, joten jokainen asiakas löytää varmasti mieluisen sävyn joka sopii just omaan tyyliin. Yhdistelemällä eri kokoisia ja värisiä glittereitä saa loputtomasti erilaisia säkenöiviä glitterversioita. 

Vain mielikuvitus on rajana näissä säkenöivissä glittermeikeissä!

Mallit myös kertoivat, että glitterit olivat pysyneet hyvin kasvoissa koko päivän ajan sekä kestäneet myös juoksulenkin! ;) Onneksi ne saa myös helposti pois illan päätteksi pyyhkäisemällä ensin vanulapulla enimmät glitterit ja pesemällä loput vedellä/meikinpoistoaineella. 

Eikö olekin upeita kampauksia ja glittermeikkejä? Kiitos vielä ihanille malleille sekä upeiden tyylien loihtimisesta Jonnalle ja Kirsille! <3 

Oisko tää siun kesän festarilook? 

<3: tiina-mari