So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

resepti

HELLEPÄIVÄN PELASTUS - NICE CREAM

Onko kuumana kesäpäivänä mitään parempaa kuin viilentävä jäätelö? Jos vastasit kyllä niin nyt tulee super helppo jätskiohje! Jos aina ei huvita syödä sokerillisia jätskejä tai jos pakkasessa ei ole jäätelöä niin tämä nice cream on melko helppo toteuttaa varsinkin jos sinulta löytyy hedelmiä tai marjoja jääkaapista/pakastimesta. 

BANAANI - MUSTIKKA NICE CREAM

Ainesosat: 

1,5 banaania 

2 dl mustikoita 

Ohje: 

Viipaloi banaanit ja laita ne pakastepussiin pakastimeen joko yön yli tai niin kauaksi aikaa, että ne jäätyvät. Laita myös mustikat pakastimeen ellei siellä ole jo valmiina. Kun kaikki ainesosat ovat jäätyneet niin lisää ainekset blenderiin ja sekoita seos tasaiseksi. 

BANAANI - ANANAS NICE CREAM

Ainesosat:

1,5 banaania

1 prk ananasta

Ohje: 

Viipaloi banaanit ja laita ne pakastepussiin pakastimeen joko yön yli tai niin kauaksi aikaa, että ne jäätyvät. Laita myös ananas viipaleet pakastimeen. Kun banaanit ja ananakset ovat jäätyneet niin lisää ainekset blenderiin ja sekoita seos tasaiseksi. 

Voit myös sekoittaa banaanin ja ananaksen blenderissä ja laittaa valmiin seoksen pakastimeen ainakin kahdeksi tunniksi. Aion itse ainakin ensi kerralla tehdä noin koska meidän blenderi ei ainakaan ollut tarpeeksi tehokas sekoittamaan jäätyneitä banaaneja ja ananaksia. Sain ne kuitenkin lopulta mutta jatkossa eri tavalla. 

Nice creameja saa vaikka minkälaisia kun yhdistelee erilaisia marjoja ja hedelmiä. Jos kaipaa vielä lisää makua niin joukkoon voi laittaa esimerkiksi kaakaojauhetta, kanelia tai vaniljaa. Pähkinät saattaisi myös sopia nice creamiin! Makujen maailma on siis rajaton tässä jäätelössä! 

Tämä oli viimeinen postaus heinäkuun hyvinvointiviikolta. Toivottavasti olette tykänneet postauksista. <3

Ootko kokeillut nice creamia? Mikä on siun lemppari? 

<3: Fittiina