So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Helmikuun kauneussuosikit

Tämän postauksen piti tulla torstaina, mutta en kerennytkään kirjoittamaan, kun täytyi alkaa etsimään uutta liiketilaa todella lyhyellä varoitusajalla. Joten torstai ja perjantai meni soitellessa vapaista liiketiloista ja niiden näytöissä käydessä. Mutta ei siitä sen enempää vaan mennään helmikuun kauneussuosikkeihin! 

Munken's bisalva -mehiläisvoide

Omistan todella kuivat huulet ja tuntuu ettei niihin auta mikään huulirasva ja varsinkin perus Labello vain kuivattaa niitä entisestään jos sitä ei ole lisäämässä koko ajan. Ystäväni vinkkasi tästä mehiläisvoiteesta, jote kävin ostamassa tämän luontaistuotekaupasta. Jo päivässä tämä auttoi huuliin! Tuote ei sisällä ollenkaan vettä ja on valmistettu luonnon raaka-aineista. Sopii kuiville ja ahavoituneille huulille, finneihin ja rohtumiin. Suosittelen tätä siis jos omistat todella kuivat huulet, varmasti auttaa! 

Lumenen Nordic Girl Born to shine creamy lipstick

Toisena huulituotteena on Nordic Girlin huulipuna sävyssä 2. Halusin jonkun tuotteen, joka sopii kevyen meikin kanssa ja on todella luonnollisen sävyinen. Tämä onkin päässyt yhdeksi suosikki huulituotteekseni arkimeikin kanssa. Huulipuna tuo myös kaunista kiiltoa huuliin ja on 100% vegaaninen. 

Lumenen Nordic Girl Best Mat(t)e Forever Matte Foundation 

Hehkua antava mattameikkivoide sävyssä 3. Käytin aiemmin arkimeissäni Catricen mattameikkivoidetta, arkimeikistäni voit lukea täältä. Kaipasin kuitenkin arkimeikkiin jotain hieman kevyempää meikkivoidetta ja kokeiluun pääsi Nordic Girlin meikkivoide. Monet vloggaajat ja bloggaajat joita seuraan instassa ovat suositelleet tätä. Vaikka tuote on edullinen, niin se on kuitenkin iholla kestävä eikä lähde päivän aikana pois. Tuote on myös kevyen oloinen kasvoilla, tuntuu kuin ei olisi meikkivoidetta ollenkaan. Tuotteesta löytyy viisi eri sävyä ja on 100% vegaaninen. 

Biozell Professional Volumizing Seawater Spray 

Seuraavana suosikkina on Biozellin suolasuihke. Olen käyttänyt aiemmin hiuspuuteria ja tykkäsin kyllä siitäkin, mutta se jättää päähän jotenkin tukkoisen ja likaisen tunteen. Taas erään ystäväni suosittelemana päätin ostaa suolasuihketta. Tätä voi käyttää kuiviin sekä kosteisiin hiuksiin, sisältää UV -ja kosteussuojan, antaa voimakasta tukea ja rakennetta. Tuote on oiva valinta varsinkin sellaisille, joilla on hennot ja liukkaat hiukset. En suosittele tätä tuotetta karheille hiustyypeille, koska hiuksista saattaisi tulla tosi kuivan näköiset. 

L300 Intensive Moisture Body Lotion 

Näillä pakkasilla myös muualla kropassa iho tuntuu kuivalta ja tämä onkin todella kosteuttava tuote ja suunniteltu erittäin kuivalle iholle. Vartalovoide on hoitava ja pitkään kosteuttava sekä ihosta tuli nopeasti pehmeän oloinen. Voide sisältää ihon omia kosteuttavia aineita -karbamidia, maitohappoa ja betaiinia. Käytän myös L300  -tuotteita kasvojen ihon hoitoon, jotka on myös suunniteltu kuivalle iholle. Ainut miinuspuoli itselle on ettei tässä ole mitään tuoksua, mutta muuten kaikinpuolin hyvä tuote. 

FREEMAN bare foot repairing cracked heel foot treatment 

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä hoitovoide halkeileville kantapäille. Tämä on aivan super tuote! Jos siis omistat kuivat kantapäät niin suosittelen ehdottamasti tätä tuotetta. Minulla tämä auttoi jo yhdessä yössä ja seuraavana aamuna kantapäät olivat super pehmeät! Voide on syväkosteuttava ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Sisältää hoitavaa neem-öljyä, sheavoita sekä rosmariiniöljyä. Eikä tuotetta ole testattu eläinkokein, tämä pointti on varmasti monelle tärkeä. 

Pääseekö joku tuote  sinulla testiin? :) 

<3:tiina-mari