lifestyle

HELMIKUUN TAVOITTEET | + miten onnistuin tammikuun tavoitteissa

Helmikuun ensimmäinen päivä ja aika kertoa teille mitä tavoitteita asetin itselleni helmikuulle. Tammikuun tavoitteista kerroinkin tammikuun alkupuolella ja kerron nyt miten onnistuin tavoitteiden kanssa. 

Melkein kaikki tavoitteet täyttyi paitsi se venyttely. Oon ollut aina super huono kehonhuollossa mutta yritän vielä helmikuun ajan tsempata tässä. Tosin vaikken olekaan ihan sitä kolmea kertaa venytellyt niin silti kehitystä on tapahtunut spagaatissa ja jaloissa olo on huomattavasti kevyempi.

Arki pyörii jo melko hyvin. Tämä viikko on ollut hieman erilainen kun T on ollut koulutuksessa koko viikon. M on ollut hoidossa neljänä päivänä ja minä töissä. 


Ryhmänkin sain kasattua koulun näyttöä varten ja siitä jos mistä oon super innoissani! Ryhmä koostuu äideistä ja heidän lapsista. Tarkoituksena on tarjota äidille jumppahetki ja lapset voi ottaa mukaan. Lapset saa olla salissa vapaasti tai äiti voi käyttää lasta esimerkiksi lisäpainona joissakin liikkeissä.

Blogin päivityksessäkin on onnistuttu vaikka alkuun sitä hieman epäilin keksinkö kirjoitettavaa kolmena päivänä. Myönnän kyllä, että muutamina viikkoina on ollut hieman haasteellista keksiä kirjoitettavaa.

Mennään sitten helmikuun tavoitteisiin jotka näyttää seuraavanlaisilta: 

1. Säännöllistää blogiin kirjoittelua

Kolme kertaa viikossa päivitys tahti onnistuu ja se tuntuu itsestä hyvältä. Haluaisinkin nyt vielä säännöllistää sitä, että minä päivinä julkaisen uuden postauksen teille luettavaksi. Luulen sen olevan teille lukijoillekin kivempi kun on tietyt päivät milloin odottaa postausta. 

Olen myös suunnitellut erästä treeneihin liittyvää sarjaa blogin puolelle mutta katsotaan onko sen aika vielä helmikuussa vai hieman myöhemmin. Se vaatii jonkin verran vielä hiomista ja valmisteluja. 

2. Pyhittää viikosta yksi päivä kokonaan vapaaksi

Kerroinkin jo viime vuoden lopussa, että minun on todella hankala erottaa työ - ja vapaa-aika. Nyt haluan tehdä siihen konkreettisen muutoksen ja pidän oikeasti yhden päivän viikossa vapaata töistä.

En päivitä silloin somea, en kirjoita postauksia, en mieti uusia markkinointi juttuja, en suunnittele ryhmistunteja yms. Tää on varmasti miulle se hankalin juttu tässä kuussa mutta tärkein ihan tulevaisuudenkin kannalta. 

3. Avata nettisivut

Haluan saada yritykseni nettisivut valmiiksi. Olenkin aloittanut niitä jo tekemään mutta hommaa riittää kyllä. Pitäisi ottaa laadukkaita kuvia sekä panostaa sisällön kirjoittamiseen. Kuinka hankalaa muuten onkin kirjoittaa omasta yrityksestään ja palveluistaan tarpeeksi mielenkiintoisesti. 

Millaisia siun tavoitteet voisi olla helmikuulle? :) Mitä mieltä olet säännöllisistä päivistä jolloin uusi postaus tulisi blogiin? 

<3: tiina-mari