So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

HUHTIKUUN TAVOITTEET | + miten onnistuin maaliskuun tavoitteista

Hurjaa, että ollaan menossa jo huhtikuussa! Miten miusta tuntuu, että aikaa menee ihan vahdilla koko ajan. Toisaalta kiva, että on paljon tekemistä mutta nyt kaipaisi jo hieman rennompaa menoa. Maaliskuussa miulla olikin vain kaksi tavoitetta ja onnistuin niissä melko hyvin. 

En ostanut mitään turhaa. Tilasin vain pikku M:lle välikausi puvun Hulluilta Päiviltä koska entinen oli mennyt jo pieneksi sekä kumpparit käytiin ostamassa. Nämä tosiaan tuli tarpeesee ja oli pakollisia. Meillä on perjantaina miun twerk alkeisryhmän kanssa esitys ja sinne tilattiin kyllä esiintymispaidat. Mutta muuten en juuri ostellut mitään muuta kuin ruokaa ja bensaa. Pari kertaa kävin kahvilassa tekemässä töitä ja koulujuttuja joten silloin ostin kahvia. 

Osasin olla myös tekemättä työjuttuja yhtenä päivänä viikossa, edelleen siinä harjoittelu jatkuu mutta pari onnistunutta päivää kuitenkin jo oli. 

1. Liikkua enemmän

Haluan liikkua enemmän ja panostaa liikunnan monipuolisuuteen. Varsinkin haluan nauttia enemmän noista ihanista aurinkoisista säistä! 

Haluan taas keksiä jonkin tavoitteen koska nyt olen vain tehnyt liikuntaa silloin kun huvittaa mutta olisi myös hauska saada tavoite tai jopa mahdollisesti löytää jokin uusi laji. 

2. Keksiä uusi tapahtuma koulua varten 

Yksi osa-alueista on järjestää tapahtuma jossa on jotakin liikunnallista toimintaa. Kirjoitin jo aiemmin, että olen tekemässä tapahtumaa Tanssikoulu Dreamille mutta se ei sitten täyttänytkään arviointikriteereitä joten annoin tekemäni markkniointimateriaalin heille ja jättäydyin itse pois tapahtumasta. 

Sitten tuli tämä toinen tapahtuma johon tein myös hirveän määrän työtä markkinoinnista lähtien ja kuitenkin tapahtumaviikolla tämäkään ei täyttänyt tarpeeksi arviointikriteereitä joten se siitä sitten. 

Täytyy myöntää, että raivostuttaa ja itkettää tehdä näin paljon turhaa työtä ja aloittaa taas kaikki alusta. Joten luultavasti en siis valmistu toukokuussa mikä harmittaa suunnattomasti mutta jospa tällä kaikella olisi jokin tarkoitus. 

Millaisia tavoitteita siulla on huhtikuulle? 

<3: tiina-mari