So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Yrittäjyys

Kaksi vuotta yrittäjänä!

Tasan kaksi vuotta sitten aloitin työt ikiomassa kauneushuoneessani. Muistan kuinka sinä päivänä olo oli haikea, samalla täynnä intoa ja ehkä myös hieman pelkoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Monet epäili kuinka pärjäisin vaikkei kaikki sitä sanoneetkaan ääneen, mikäs sen parempi motivaattori kuin epäilijät! ;)

Tässä sitä edelleen yrittäjänä ollaan enkä ole katunut päätöstäni. Myönnän välillä olevan sellaisia päiviä, että tekis mieli heittää pinsetit nurkkaan ja laittaa pillit pussiin, mutta ehkä se on ihan normaalia yrittäjyyttä.

Hankalinta miulle on ollut yrittäjyydessä rajan vetäminen työn ja vapaa-ajan välille. Tätä olen kovasti harjoitellut ja pikkuhiljaa ajan kanssa näihin löytää kyllä omat keinonsa.

Yrittäjyys ottaa paljon mutta myös antaa paljon. Yrittäjyyden tuoma vastuu saattaa tuntua joskus ylitsepääsettömältä. Yrittäjänä joudut tekemään paljon päätöksiä joita palkkatöissä ei tarvitse tehdä. Joudut myös tekemään hurjasti enemmän töitä menestyäksesi ja elättääksesi itsesi. Samaan aikaan yrittäjyys tuo myös vapauksia. Saat valita itse työaikasi ja tehdä juuri sitä mitä itse haluat ja olet unelmoinut!

Tiesin jo ammattikoulussa, että miusta tulee vielä yrittäjä vaikkei ollut hajuakaan siitä minkä alan yrittäjä.

Toivoisin, että kaikkia kannustettaisiin enemmän yrittäjyyteen koska se voi avata niin paljon upeita ovia ja mahdollisuuksia, joita et välttämättä muuten saa.

Yrittäjänä olen myös saanut tutustua aivan ihaniin ihmisiin ja olen myös löytänyt ihanan ystävän itselleni, josta olen erittäin kiitollinen! <3

<3: tiina-mari