So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

KESÄKUUN TAVOITTEET

Toukokuussa tavoitteena oli saada ruokaostokset alle 300 eurolla. Noh, ei ihan siihen päästy mutta ei haittaa koska opin kiinnittämään enemmän huomiota mitä sieltä kaupasta ostin. Opin myös hyödyntämään ihan eri tavalla vanhaksi meneviä ruokia. Ruokahävikkiä siis tuli todella paljon vähemmän kuin aiemmin. 

Tähän kyllä varmasti pääsisi jos vain jaksaisi hieman panostaa suunnitteluun. Vaikka nyt toukokuussa en onnistunut niin aion jatkaa ruokaostosten tarkkailua. 

Kesäkuun tavoitteita on kolme tai no en tiedä onko tää eka varsinaisesti tavoite mutta sellainen juttu mihin haluan panostaa kunnolla. 

1. Pikku M synttärijuhlien suunnittelu

Meidän taapero täyttää kesäkuussa jo 2v. Kamalaa miten nopeasti aika rientää! Ajatuksena olisi pitää auto -teemaiset synttärit ja miulla on jo paljon ideoita kortisteluita yms. varten mutta katsotaan miten saan ne toteutettua. Voi olla, että ajattelen taas hirmuisen hienoja ja suuria juttuja mutta toteutus ei onnistukaan niin hienosti. :D 

2. Fittiinan nettisivut

Olen nyt työstänyt itse Fittiinan nettisivuja koska todellakin tarvitsen ne. Sivut on jo aika hyvällä mallilla mutta viimeistelyä vaille valmiit. Muutama sisällöllinen juttu sekä pari kuvaa pitäisi saada otettua. 

3Kalenterin suunnittelua

Tästä tulevasta kalenterivalmennuksesta oon niin innoissani! Suunnittelen syyskuulle kalenteria joka toteutetaan Facebookissa. Aion nyt kesä - ja heinäkuun aikana saada tähän suurimman osan tehtyä. Tulen kertomaan tästä varmasti lisää myöhemmin! 

Millaisia tavoitteita siulla on kesäkuulle? :)

<3: tiina-mari