lifestyle

KESÄN BUCKET LIST

Pyöräily. Me asuttiin aiemmin noin 25 kilsan päässä keskustasta ja kun saatiin asunto myytyä niin nyt matkaa on noin 5-6 kilsaa. Joten tänä kesänä aion pyöräillä mahdollisimman paljon etenkin töihin. Ostettiin myös meidän pojalle pyöräkärry jossa hän voi sitten istuskella. 

Rannalla olo. Toivotaan, että säät suosii niinkuin viime kesänä. Meillä on myös alle kahden kilsan päässä ihana ranta joten siellä voidaan viettää ihania kesäpäiviä perheen ja ystävien kanssa. 

Ulkoilla paljon. Nyt kun on ollut lämpimämpää niin on ollut kiva olla ulkona kun taaperollekaan ei tarvitse pukea miljoona kerrosta vaatetta päälle ja voi vielä illallakin aika pitkään olla esimerkiksi takapihalla ulkona. Joten kesällä haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona; leikkipuistoissa, metsäpoluilla jne. 

Syksyn jumppien suunnittelua. Tällä hetkellä on ihan kivasti jo suunnitteilla erilaisia ryhmänohjauksia syksyksi joten aloitankin niiden suunnittelun jo ajoissa ja pikkuhiljaa kesän aikana. 

Pikku M synttärit. Kesäkuussa vietetään meidän rakkaimman 2 -vuotissynttäreitä. Miusta on kiva järjestää juhlia ja varsinkin hänelle. Tänä vuonna meillä on teemana autot koska meillä ei enää juuri muilla leluilla leikitä. :D Mielessä onkin jo hirmuisesti ideoita

Valmistuminen. Tarkoitus olisi valmistua vielä tämän kuun aikana, katsotaan miten vika näyttö menee. Vaikken nyt toukokuussa valmistuisi niin kovin pitkälle kesäkuuhun sen ei kuitenkaan pitäisi siirtyä. Oon kyllä hiton ylpee itsestäni kun sain kaikki raportit tehtyä toukokuussa vaikka ajattelin etten saa enkä pitänyt kiirettä vikan raportin kanssa. Onneksi meidän ope kuitenkin kannusti kirjoittamaan raportin ja sovittiin näyttöpäivä vielä toukokuun vikalle jaksolle joten mahdollisuus valmistua toukokuussa on niinkuin alunperin suunnittelin. 

Mansikoiden syönti. Kesässä ehdottamasti yks parhaita juttuja on tuoreet mansikat!

Nähdä ystäviä. Alkuvuosi on ollut kiireinen ja tuntuu ettei oo ollut tarpeeksi aikaa nähdä ystäviä joten tähän haluan ehdottomasti muutosta. 

Vaatehuoneesta työhuone. Tässä onkin pikkuprojektia... Laitoin jokin aika sitten instastoryyn kuvan vaatehuoneesta joka oli ihan mullinmallin mutta nyt se on siivottu. Pitäis lopuista kirppiskamoista päästä eroon ja hankkia työpöytä. Ehkä siis kesän aikana saan tän hoidettua. 

Millaiselta siun kesän bucket list näyttää? :) 

<3: tiina-mari