kauneus

KULTAA KASVOILLESI | BT Cosmetics

Kirjoitin pari viikkoa sitten BT Cosmeticsin Black Mask Peel Off -naamiosta ja nyt kerron teille tästä ihanasta luksusnaamiosta! Kyseessä on ylellisen hemmotteleva 24K Gold Mask Peel Off. Tästä naamiosta olin varsin innoissani jo sen takia koska nimi kuullosti niin houkuttelevalta.

Mikä on 24K Gold Mask Peel Off ja mitä se tekee? 

Gold Maskin tehtävänä on elvyttää ja heleyttää ihoa jonka saa aikaan naamiossa sisältävä 24K kolloidikulta. Kolloidikulta mm. vähentää olemassa olevia ryppyjä, takaa ihon optimaalisen kosteuden, helpottaa aktiivisten ainesosien imeytymistä, stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista. Tuote sisältää myös magnesiumia joka elvyttää ja ennaltaehkäisee stressin aiheuttamia ihovaurioita. 

Tämäkin tuote on parabeeniton, sulfaatiton eikä sisällä kemiallisia ainesosia. Tuote on dermatologisesti testattu. 

Kuinka sitä käytetään? 

Puhdista kasvosi ja levitä tuote puhtaalle ja kuivalle iholle. Levitykseen kannattaa käyttää leveää sivellintä. Tuotetta levitetään runsas kerros kasvoille, vältä kuitenkin hiusraja, silmänympärys -ja huultenalue. 

Anna kasvonaamion vaikuttaa 20-30 minuuttia tai kunnes se on kokonaan kuivunut. Muista rentoutua tämä aika! Poista tuote kasvoilta aloittaen ylhäältä alaspäin. 

Naamion jälkeen voit laittaa vielä kosteuttavaa kasvorasvaa. 

Mikä minun mielipiteeni oli? 

Lopputuloksesta luvattiin elinvoimaista, pehmeää ja heleää ihoa ja sitä se todellakin toi tullessaan. Naamion jälkeen iho oli ihanan pehmyt, en edes muista milloin viimeksi ihoni olisi tuntunut niin taivaallisen pehmeältä. Tuoksu tuotteessa oli myös erittäin miellyttävä ja olihan tuote muutenkin todella ylellinen ja kullan sävyinen sekä hieman kimaltava. Täydellistä arjen luksusta!

Tässä olisi myös mahtava lahja vaikka kultaakin kalliimmalle lähimmäisellesi pukinkonttiin jos haluaa antaa jotakin ylellistä ja arjen luksusta. 

Sain myös tähän 24K Gold Maskiin alekoodin lukijoilleni joka on "TIINAK" se oikeuttaa -10% alennukseen. Alekoodi on voimassa 30.11.2018 saakka. Muistathan myös, että alen saat myös Black Mask Peel Off :sta. 

Miltä tämä ylellinen kasvonaamio kuullostaa? Mikä on siun lemppari kasvonaamio? 


<3: tiina-mari