So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

KUN YKSI OVI SULKEUTUU...

... niin toinen avautuu. Tänään oli nimittäin miun viimeinen päivä Kauneushuoneella! Aika hurjaa ajatella etten enää tee kauneusalan töitä sillä tein niitä kuitenkin melkein 7 vuoden ajan. Vuonna 2016 kun perustin Kauneushuone Tiina-Marin niin se oli miun unelmien täyttymys enkä koskaan ajatellutkaan tekeväni enää mitään muita töitä. 

Miulla oli paljon suunnitelmia Kauneushuonetta varten ja halu kehittyä alalla mutta kun sain meidän esikoisen niin äitiysloman aikana kaikki oikeastaan muuttui. Äitiysloman alussa olin vielä todella kiinnostunut kaunesalasta ja suunnitelinkin oman ripsibrändin toteuttamista ja halusin alkaa kouluttaa.

Mitä pidemmälle äitiysloma meni ja aloin pikkuhiljaa palailemaan töihin niin mieleen tuli ajatus siitä ettei tää ehkä kuitenkaan ookkaan se miun ala. Tuo ajatus tuntui hurjalta ja olin aika eksyksissä. Vaikka Kauneushuoneella meni hyvin niin silti stressasi markkinoida ja varsinkin se kun et itse ollut vastuussa kaikesta siitä työstä mitä teit asiakkaille. Mikä on ihan normaalia jos on työntekijöitä. 

Äitiyslomalla oli siis aikaa miettiä omaa tulevaisuutta ja mitä tekisin. Miulla ei ollut juurikaan kavereita joilla olisi ollut lapsia tai ainakaan samanikäisiä lapsia joten ei myöskään ollut sellaista vertaistukea. Sain paljon energiaa liikunnasta ja mieleeni tuli mitä jos liikunta-ala voisi olla miun juttu. 

Tanssia olinkin jo opettanut monta vuotta ja kuin tilauksesta Jokipadalle haettiin ohjaajaa. Hain paikkaa ja pääsin! Katselin myös erilaisia liikunta-alan koulutuksia ja eteeni tuli Islon koulutus jonne pääsinkin sitten opiskelemaan. Viime vuoden elokuussa aloitin ja tänä vuonna toukokuussa valmistuin

Kosmetologi opiskelijoille puhumassa yrittäjyydestä.

Viime vuoden kesällä miun päässä alkoi pyöriä ajatus Kauneushuoneen myynnistä ja jonkin aikaa sitä mielessäni pyöritelleenä kysyin työntekijältäni olisiko hän kiinnostunut ostamaan. Niinpä me tehtiin marraskuussa kaupat ja jäin vielä sinne töihin. 

Tavoitteeni kuitenkin oli lopettaa vuoden sisällä työt siellä. Kesän aikana allergiset oireet ovat pahentuneet joten ajattelin, että olen vielä kesän ja elokuun ja sitten on miun aika lähteä. Tässä sitä nyt ollaan, viimeinen kuukausi meni nopeasti ja parin viikon päästä alkaakin sitten kunnolla kaikki ryhmäliikuntatunnit ja pystyn panostamaan enemmän personal trainerin hommiin. 

Aika hurjaa mutta samalla niin hienoa! Haikea fiilis sulkea Kauneushuoneen ovi viimeisen kerran tänään kun miettii, että se oli joskus miun unelma ja panostin siihen niin paljon ja nyt lähden sieltä lopullisesti. Toisaalta oon myös hiton ylpee itsestäni, että uskalsin seurata omia unelmiani vaikkei tää ihan helppoa oo aina ollut. 

Kiitos vielä kaikille Kauneushuoneen asiakkaille kaikista näistä vuosista, Jonnalle, ystävälleni Hannelle johon sain tutustua kun aloitin Kauneushuoneen, ystävälleni & kolleegalle Inkerille joka kannustit ja toimit inspiraationa liikunta-alalle, ystävälleni Jennalle joka on toteuttanut molempien yritysteni logot yms sekä tietysti miun perheelle joka jaksaa seisoa rinnalla. <3 

<3: Fittiina