So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

MAALISKUUN TAVOITTEET | + miten onnistuin helmikuun tavoitteissa

Helmikuu meni hurjaa vauhtia ja nyt on aika tehdä katsaus kuinka helmikuun tavoitteet täyttyivät. Jälkeenpäin ajateltuna asetin itselleni aika suuria tavoitteita, eivätkä ne oikeastaan täyttyneet. Osittain kyllä muttei täysin. 

Blogikirjoitusten säännöllistäminen ei oikein onnistunut, tuntuu vain ettei aika aina riitä ja nyt on ollut todella paljon erilaisten ryhmäliikuntatuntien suunnittelua ja ne vie aika paljon aikaa. Jatkan tätä säännöllisyyden harjoittelua ja voinkin nyt luvata, että ainakin joka torstai blogiin tulee uusi postaus Treeninurkka -sarjan avulla. :) 

Vapaa päivää en ole saanut itselleni edelleenkään otettua mutta harjoittelu jatkuu ja nettisivut saavat odottaa vielä hetken mutta syksyyn mennessä ne ovat täysin valmiit koska olen suunnitellut Fittiinalle paljon uusia juttuja ja löytänyt suunnan minne haluan yritystäni viedä. 

1. Säästää kaikessa mahdollisessa

Viime aikoina on tullut tilailtua aika paljon kaikkea nettikaupoista ja maalikuussa haluan säästää kaikessa mahdollisessa. Eli yritän käyttää rahaa vain kaikkeen tarpeelliseen ja niissäkin säästää kuten mm. ruoka kuluissa. Olen lukenut nyt muutamista blogeista säästövinkkejä ruokailuun ja aion hyödyntää niitä. 

2. Pyhittää yksi vapaa päivä 

Tämä oli helmikuun tavoitteissa ja nyt aion laittaa sen myös maaliskuulle koska tätä tosiaan tarvitsen jaksamisen kannalta. 

Millaiset voisi olla siun tavoitteet maaliskuulle? Onko siulla viikossa monta vapaapäivää? :)

<3: tiina-mari