kauneus

PARAS MUSTAPÄÄNAAMIO | BT Cosmetics

Sain testiin BT Cosmeticsilta mustapäänaamion. Elokuussa kirjoitinkin heidän uudenlaisesta itseruskettavasta jota pääsin testaamaan. Jännitin hieman millainen tämä mustapäänaamio olisi koska olen testannut todella monia erilaisia naamioita ja kaikista ärsyttävintä on ollut kun ne ei lähde kasvoista irti kunnolla. Vaikka niissä siis lukisi peel off mask, niin silti niitä joutuu irrottamaan pieninä paloina ja loput pesemään, että kasvot saa puhtaiksi. 

Mikä on BT Cosmetics Black Mask Peel Off ? 

Se sisältää aktiivihiiltä joka imeytyy tehokkaasti kasvoihin, kirkastaa ja kuorii ihoa. Hiili poistaa iholle kertynyttä rasvaa ja likaa sekä sillä on antibakteerisia vaikutuksia. Naamio ehkäisee epäpuhtauksia, kuollutta ihosolukkoa ja avaa ihohuokosia sekä tasapainottaa ihotalin tuotantoa säännöllisesti käytettynä. 

Miten sitä käytetään? 

Puhdista kasvot ensin täysiin puhtaaksi ja levitä tuote kuivalle iholle. Naamio levitetään niille alueille kasvoja joissa on epäpuhtauksia kuten leuka, nenä ja otsa. Tuote kannattaa levittää leveällä siveltimellä kasvoille. Vältä silmänympärysihoa ja huulia. Vinkki! Naamio kannattaa laittaa saunan tai kuuman suihkun jälkeen koska silloin ihohuokoset ovat enemmän auki ja saat kaiken hyödyn irti naamiosta. 

Kasvonaamion annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia tai kunnes se on kuivunut täysin. Tämän jälkeen poista naamio iholta ylhäältä alaspäin. 

Naamion jälkeen muista kosteuttaa ihosi! 

Mitä muuta hyvää Black Mask Peel Off :ssa on? 

Tuote on parabeeniton, sulfaaniton eikä sisällä säilöntäaineita, gluteenia, etanolia, keinotekoisia tuoksuja tai värejä. Tuote on dermatologisesti testattu. 

Mitä mieltä olin tuotteesta? 

Tykkäsin todella paljon! Tuote lähti helposti pois kasvoilta ja tämä toimi niinkuin peel off maskin pitääkin. Minulla menee yleensä iho kuivaksi erilaisten kuorintojen jälkeen mutta tässä sitä ei tapahtunut eikä iho tuntunut ollenkaan kiristävältä naamion jälkeen. Voin siis lämpimästi suositella tätä kaikille ja varsinkin teille jotka kärsitte kuivasta ja herkästä ihosta. Tuote on myös hinta - laatusuhteeltaan hyvä, tuotteessa on 50ml ja hinta 14,95€. 

Miulla on myös teille lukijoille alekoodi Black Mask Peel Off tuotteeseen. Alekoodilla "TIINAK" saat -10% alen. Koodi on voimassa 30.11.2018 saakka. 

Käytäkö sie paljon kasvonaamioita? Onko nämä BT Cosmeticsin tuotteet sinulle tuttuja? 

<3: tiina-mari