PIKKUJOULUJEN KAMPAUS

PIKKUJOULUJEN KAMPAUS VINKIT |

Pikkujoulukausi lähestyy ja päässä pyörii mitä päälle, millainen meikki, millainen kampaus.... Annan teille ratkaisun yhteen näistä ongelmista ja se on kampaus. Kirjoitin aiemmin blogiin festarilookeista ja nyt meillä oli kauneushuoneella kuvauspäivä pikkujoulujen pikakampauksista. Jonna loi neljä upeaa kampausta joista voi valita mieluisensa. 

Lettikampaukset ovat olleet tänä vuonna suosittuja myös festarilookeissa, joten samalla teemalla voi jatkaa myös pikkujoulukauteen.

Ensimmäisenä hauska lettikampaus jossa osa hiuksista on auki kiharalla tai suorana. Kiharoilla saa lisää juhlavuutta kampaukseen. Sivulla olevat letit yhdistyy kauniista isompaan lettiin.

Jatketaan edelleen letti -teemalla eteenpäin.

Toisena vaihtoehtona on kaksi pientä lettiä sivuilla, jotka yhdistyy kauniista auki oleviin hiuksiin. Tässäkin auki olevat hiukset voi kihartaa jos haluaa enemmän juhlallista tyyliä mutta ovat myös kauniit suoranakin.

Kolmantena vaihtoehtona kiharaponnari ja muutama suortuva jätetty eteen auki kiharalle. Kampaus on myös kiva jos kaikki hiukset laittaa kiinni, mikä vain tuntuu itsestä hyvältä.

Vinkki! Tähän kampaukseen voi yhdistää isot korvakorut tai jotkut kauniit roikkuvat korvikset.

Neljäntenä vaihtoehtona nuttura. Jos kaipaat hieman juhlallisempaa kampausta niin tämä on juuri oikea vaihtoehto. Tässäkin eteen voi jättää kiharretut suortuvat tai laittaa kaikki hiukset kiinni.

Kaikkiin näihin pikakampauksiin meni aikaa 30 minuuttia. Itse tykästyin eniten näihin kahteen viimeiseen pikkujoulukampaukseen. Toivottavasti sait näistä vinkkejä tai inspiraatiota omaan pikkujoulukampaukseesi. 

Mikä näistä on sinun suosikkisi? 

<3: tiina-mari