So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

SYKSY 2018 | Mitä uutta se tuo?

Syksy saapui ja meidänkin perheessä on uusia tuulia. Syksy on ihanaa aikaa ja silloin on taas aivan eri tavalla intoa uusiin juttuihin. Meidän syksyssä on paljon muutoksia, välillä ne jopa stressaa itseäkin. Mutta uskon, että nämä muutokset on kuitenkin hyväksi ja näistä seuraa vielä jotain hyvää. 

Ensimmäinen juttu on, että meidän pikkuinen on aloittanut päiväkodissa. Tästä päätöksestä tunneskaala on ollut todella laaja, välillä kauhua, ahdistusta, innostusta ja iloa siitä, että hän saa kamuja. Ehkä tää on ihan normaalia kun lapsi menee ekan kerran hoitoon vieraalle? Mutta hoidossa ollaan jo oltu ja siellä on mennyt erittäin hyvin, enkä oikeastaan koskaan epäillyt miten pikku M pärjää koska tiesin, että hän pärjää. M on myös oppinut paljon uusia juttuja joita ei varmaan olisi yhtä nopeasti oppinut kuin hoidossa ottamalla mallia muista lapsista. Hoidossa on ihanat hoitajat ja ryhmä on pieni mikä on erittäin hyvä juttu. 

Hoitoon päädyttiin sen takia koska minä aloitin opiskelut Islolla. Aloin opiskelemaan liikunnan ammattitutkinnossa. Opiskelu ei ole jokapäiväistä vaan tämä on näyttötutkinto, lähipäiviä on noin kerran kuussa 1-3 päivää. Siksi tämä olikin minulle juuri sopiva vaihtoehto. Olen koulusta super innoissani ja odotan vain, että päästään kunnolla tekemään asioita. Meillä onkin ollut jo kolme lähijaksoa. Opiskeluista voisin kirjoitella oman postauksensa. 

Aloitin muuten ohjaamaan tanssitunteja Jokipadalla. Lopetin ohjaamisen 2016 kun tulin raskaaksi ja nyt ikävä tanssin pariin on ollut suuri. Tästäkin olen aivan super innoissani! Tanssi on ollut aina miulle se juttu jossa pääsen oikeesti irti arjesta ja rentoudun. Tähän pyrinkin nyt panostamaan, että saisin tehdä enemmän tanssin parissa töitä.  

Kerroinkin teille jo heinäkuussa blogissa, että tarvitaan isompaa asuntoa ja laitettiin meidän ihana kaksio myyntiin. Teitä varmaan kiinnostaa kuinka asunnon kävi? No, se saatiin myytyä ja me asutaan jo uudessa kodissa. Tämä oli kyllä helpotus ja positiivinen juttu. En olisi koskaan uskonut, että asuntomme menee näin nopeasti kaupaksi. Tästäkin voisin kirjoitella oman postauksensa vielä. Nyt ollaan jo asuttu uudessa kodissa muutama viikko ja ollaan viihdytty. Ihanaa kun keskustaan on lyhyt matka ja lähellä on kivoja lenkkipolkuja joiden varrelta kuvat on otettu.  

Muitakin muutoksia on tulossa mutta niistä lisää marraskuun alussa koska se muutos ansaitsee aivan oman postauksensa. Tälläistä meidän syksyyn tällä hetkellä. :) 

Mitä teidän syksyyn kuuluu? Ootko aloittanut syksyn myötä opiskeluja, työtä tai jotain uutta harrastusta? 

<3: tiina-mari