So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

opiskelu

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMINEN | Opiskelu

Me päästään tosiaan koulussa järjestämään tapahtuma, se on meidän yksi näytöistä. Kirjoitin aiemmin blogiin jo mitä aloin opiskelemaan joten käy ihmeessä lukemassa siitä lisää. Saimme valita itse mille taholle tapahtuman järjestämme tai voimme myös mennä mukaan johonkin isompaan tapahtumaan, kunhan tapahtuma on vain jokin liikuntaan liittyvä. 

Tää oli miulle ehkä kaikista hankalin koska en millään meinannut keksiä minkä tapahtuman voisin järjestää. Muutamia vaihtoehtoja lopulta keksin mutta niihin oli sitten hankala saada sopimaan yhteistä aikataulua. Päätinkin ottaa yhteyttä Taruun joka omistaa Tanssikoulu Dreamin. 

Dream on minulle tuttu jo vuosien takaa koska olin siellä opettajanakin monta vuotta. Oli siis kiva palata takaisin tuttuun ympäristöön ja tehdä tapahtuma tuttujen tyyppien kanssa. Sovittiin Tarun kanssa tapaaminen ja mietittiin hieman millainen tapahtuma voisi olla ja päädyttiin workshop lauantaihin. 

Mukana meillä tosiaankin on Anna joka on tuonut Joensuuhun XXL Dance tunnit. Nää tunnit on ihan huippu juttu ja niin erilaista! Tämä tanssi on nimittäin matalan kynnyksen liikuntaa joka sopii monille sekä se on liikuntamuoto niille, joiden BMI 30 tai yli ja jotka haluavat tanssi ilman "pakko liikuntaa" -fiilistä. 

Sen lisäksi on myös ilmatanssia joka on myös melko uutta Joensuussa sekä tankotanssia jonka Dream toi aikoinaan ensimmäisenä Joensuuhun ja se on saavuttanutkin hurjan suosion ja pitää edelleen pintansa! Workshopit kestää 60-75 minuuttia ja hinta yhdelle workshopille on 10e eli todella edullinen. 

Valmistelut on jo käynnissä tapahtumaa varten. Teinkin sinne jo mainoksen ja ajastelin muutamia julkaisuja Facebookiin puolelle. Saatiin muuten So-Upin bloggaajakin mukaan tähän tapahtumaan, mikä on aivan mahtava juttu, käy kurkkaamassa Hely Marleenan Tie sydämeen -blogi. Sinne tulee tapahtuman jälkeen postaus vielä millainen tapahtuma oli. 

Ootko koskaan ollut mukana järjestämässä tapahtumaa? Aiotko tulla mukaan workshop lauantaille? :) 

<3: tiina-mari