So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

TESTISSÄ: Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo seerumi

Instagramissa ja muuallakin netissä on tullut paljon vastaan Evolve Organic Beauty:n tuotteet. Luin niistä myös paljon kokemuksia netistä ja päätin tilata House Of Organic :lta Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo seerumia. Odotin pakettia malttamattomana, koska halusin jo päästä testaamaan tuotetta. 

Kerron alkuun hieman Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarjasta. Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan Englannissa Hertfordshiren kaupungissa käsityönä pienissä erissä, tällä varmistetaan tuotteiden tuoreus. Evolvelta löytyy tuotteita ihon, vartalon ja hiustenhoitoon. Tuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Myös kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla. 

Miksi sitten valitsin juuri hyaluronihappo seerumin? Luin, että hyaluronihappo todistetusti kosteuttaa ihoa sisältäpäin ja tasoittaa juonteita sekä ryppyjä tehokkaasti. Se sopii myös kaikille ihotyypeille, tasoittaa ihonsävyä sekä seerumin luvattiin tuovan eloa ja kimmoisuutta ihoon. Tämä tuote sisältää myös granaattiomenauutetta joka pehmentää ja suojaa ihoa. Tuotteessa on hyvin mieto ruusun tuoksu, joka tulee luomu ruusuvedestä. 

Hyaluronihappo -seerumi korjaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Eniten itseäni kiinnosti kyseisessä tuotteessa juonteiden tasoittuminen, ryppyjen vähentyminen sekä tehokas kosteutus. Evolve käyttää pienempi molekyylipainoista hyaluronihappoa, joten se imeytyy syvemmälle ja sillä on tehokkaampi kosteuttamisominaisuus. Se myös lisää kollageenin tuotantoa. 

Sitten omiin kokemuksiini tuotteesta. Tilasin tuotteesta matkakoon joka on 10 ml ja hintaa tuotteella oli 12,90 €. Tuotteesta on saatavilla myös isompi koko 30 ml ja hintaa sillä on 34,90 €. Samana iltana kun paketti saapui pääsi tämä seerumi testiin. Pesin ensin kasvot ja laitoin seerumia puhtaalle iholle. Annoin seerumin imeytyä ja sen jälkeen lisäsin vielä kasvoivoidetta. Seerumi imeytyy nopeasti ihoon ja jättää iholle sileän ja pehmeän tunteen. Matkakoko on pumppupullossa ja yksi painallus tuotetta riittää koko kasvoihin ja kaulan alueelle eli kyseessä on todella riittoisa tuote. 

Jo seuraavana päivänä iho tuntui kimmoisammalta ja eloisammalta. Nyt olen käyttänyt seerumia 2 viikkoa ja olen ihan rakastunut! Miulla on varsinkin talvisin kuiva iho ja tämä tuote todellakin kosteuttaa ihoa. Eli jos siulla on kuiva iho, niin laita ehdottamasti testiin! Iho tuntuu myös paljon pehmeämmältä ja sileämmältä kuin aiemmin. Myös ihonsävy on tasoittunut. Tuoksu tuotteessa on melko mieto ei mitenkään pistävä kuten ehkä yleensä ruusun tuoksuiset saattavat olla. 

Yhteenvetona siis erittäin toimiva tuote ja tulokset näkyy ja tuntuu ihossa nopeasti jopa viikon käytön jälkeen. Hinta - laatusuhteeltaan erinomainen, voisi jopa sanoa tämän olevan arjen luksusta. Aion tilata ehdottamasti myös muita Evolven tuotteita testiin. Tämä oli myös ensikosketukseni luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Odotukseni olivat myös todella korkeat tämän tuotteen suhteen ja ne todellakin täyttyivät!

Onko Evolve Organic Beauty sarja siulle tuttu? 

<3: tiina-mari