So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

TOUKOKUUN TAVOITTEET

Tajusin vasta ihan äsken, että nyt ollaan jo toukokuussa. Huhtikuu meni taas ihan hujauksessa. Viime kuukaudelle minulla olikin kaksi tavoitetta jotka oli liikkua enemmän ja uuden tapahtuman keksiminen. Onni onnettomuudessa ja minun ei tarvinnutkaan keksiä kolmatta tapahtumaa kun juttelin vielä opettajan kanssa olisiko se mitenkään mahdollista saada läpi. Toki joudun nyt vähän laajemmin raporttiin kirjoittamaan mutta pääasia on ettei tarvitse enää kolmatta järkätä. 

Liikuntaa ei ehkä tullut lisättyä sen enempää. Nyt täytyy myöntää etten oikeasti muista miten liikuin maaliskuun ja huhtikuun aikana. Tuntuu, että mennyt ihan sumussa koko tämä kevät kun ollut niin paljon tekemistä. Toukokuussa kuitenkin aloitan pyöräilemään työmatkat ja käymään ystäväni kanssa kuntosalilla. 

1. Ruokaan 250€/kk 

Tämä on yksi haaste minkä bongasin @jenna.ma.ma instasta. Tavoitteena olisi siis käyttää kolmen hengen perheen ruokiin kuussa 250€/kk. Alkuperäisen säästöhaasteen löytää @arvokasmaailma instasta jossa summa on 200€/kk. Ruoka on ainakin suuri kuluerä meidän perheessä ja päätin kokeilla miten tälläinen sujuisi. 

Oishan se aika mahtavaa jos oikeesti kuukaudessa menis alle 300 euroa ruokailuun. Eniten mietityttää miten ruuasta saa monipuolista ja kasviksista ja marjoista ei kuitenkaan haluaisi tinkiä eikä jättää niitä pois. Katsotaan kuinka sujuu. 

Tässä kuussa vain yksi tavoite mutta haluan keskittyä siihen täysillä! :)

Millaisia siun tavoitteet on toukokuulle? Aiotko lähteä mukaan tuohon säästöhaasteeseen? :) 

<3: tiina-mari