So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

TULEVAISUUDEN TAVOITTEITA | Lifestyle

Oon viime aikoimna miettinyt paljon tulevaisuutta ja mitä tavoitteita haluan sinne asettaa tai mitä haaveita on tulevaisuudelle. Kaikki on ainakin saavutettavissa mutta tällä hetkellä osa niistä tuntuu vielä melko kaukaisilta haaveilta. Koskaanhan ei voi tietää milloin saa jonkin upean mahdollisuuden ja on lähempänä jotakin näistä unelmista ja tavoitteista. 

.

1. Omakotitalo 

Myytiin meidän omistusasunto viime vuonna ja muutettiin takaisin vuokralle. Nyt asutaan paritalossa ja haaveillaan omakotitalosta. Niitä on vain hankala löytää, ainakin sellaista josta ei olisi kamalan pitkä matka keskustaan, naapuritkaan ei saisi olla ihan ikkunan alla ja toinen meistä haluaa kunnon autotallin missä voi autoja laitella, ei varmaan vaikea arvata kumpi. ;)

Haavena olisi myös sitten kun se omakotitalo on, että saataisiin rempattua siitä just meidän näköinen loppuelämän koti. 

2. Tasaiset tulot 

Yrittäjänä tämä nyt ei ole aina mahdollista mutta siihen kuitenkin pyrin. Ja mielessä on myös käynyt jos tekisinkin töitä toiselle, tai jos en kokopäiväisesti niin ainakin osittain. Yrittäjyys on aika stressaavaa ja nyt ehkä kaipaa enemmän sitä tasaisuutta kun on lapsikin. 

Vaikka nytkään tulot ei tee mitään huimia heittoja niin silti aina välillä miettii jos olisin palkkatöissä jollain toisella niin miulla jäisi hurjasti rahaa säästöön kun ei tarvitse maksaa hurjasti kaikkea muita kuluja siitä palkasta sekä saisin kaupan päälle vielä lomat. Toisaalta taas tykkään yrittäjän vapaudesta ja siitä kuinka saan itse määritellä omat työpäiväni. 

3. Saisin tehdä töitä kotoa 

Haluaisin tehdä töitä kotona suurimmaksi osaksi mutta tykkään myös pitää ryhmäliikunta -ja tanssitunteja joten niitä en todellakaan jättäisi pois. Tähän kuitenkin uskon menevän vielä aikaa ennen kuin kotoa työskentely on täysin mahdollista, pikkuhiljaa kuitenkin olen alkanut työstämään tätä mahdollisuutta ja kehittämään erilaisia ideoita sitä varten. 

4. Opiskella AMK -tutkinto 

Tämä olisi myös vielä yksi tavoitteeni. Olen siis ammatiltani merkonomi ja nyt opiskelen liikunta-alaa mutta näiden lisäksi haluaisin vielä opiskella jonkun ammattikorkeatutkinnon ihan vaan tulevaisuuden kannaltakin. Muutamia ajatuksia siitä jo on mitä haluaisin opiskella mutta vielä en ole ihan varma. 

Kohtahan alkaa haku kouluihin joten täytyy katsoa hakisinko jo nyt vai jättäisinkö tätä vielä myöhemmäksi. 

Millaisia tulevaisuuden tavoitteita tai haaveita siulla on? :) 

<3: tiina-mari