So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

unelmat

UNELMATEHDAS | +alekoodi

Oon ollut jotenkin ihan hukassa varmaan jo yli vuoden tän elämäni kanssa. Elämä muuttui aivan hurjasti kun pikku M syntyi ja en koskaan olisi uskonut, että viihtyisin kotona lapsen kanssa ja silloin raskausaikana ajattelin, että palaan mahdollisimman nopeasti takaisin työhön jota rakastin tehdä yli kaiken.

Toisin kuitenkin kävi, en enää oikeastaan yhdessä vaiheessa pitänyt työstäni tai en tiedä johtuiko se työstä vai siitä kamalasta stressistä joka yrittäjyydestä aiheutui. Varsinkin sitten kun käteni ei myöskään enää kestänyt tehdä sitä työtä niin aloin toden teolla miettimään mitä voisin tehdä ja mitä teen tälle yritykselle. Loppujen lopuksi lähdin opiskelemaan ja möin yrityksen. Teen siellä kyllä edelleen töitä mutta rehellisesti sanottuna haluaisin tehdä jotain muuta.

Perustin samalla myös uuden yrityksen Fittiinan jonka rakentaminen ei ole ollut ihan yhtä helppoa kuin aikoinaan kauneushuoneen mutta ajan kanssa saan tästä vielä huikean jutun! Haluan tehdä liikunta-alan töitä keskittyen varsinkin äitien hyvinvointiin. Tähän minulla on jo ideoita liikunnallisen verkkovalmennuksen suhteen sekä syksyksi myös paljon ideoita ryhmäliikuntatuntien muodossa.

Voisin sanoa, että miun aivoissa on tällä hetkellä aikamoinen kaaos stressin, raha-asioiden, opiskelujen ja noiden uusien ideoiden takia ja en osaa oikein keskittyä tekemään mitään. Unelmia siis on paljonkin etenkin työrintamalla mutta äitiyden keskellä niitä on ainakin itselle ollut hankala lähteä toteuttamaan.

Tähän uskonkin nyt saavani apua kun toukokuussa starttaa HAPPY MOM -unelmatehdas valmennus. Valmennuksen on kehittänyt Karoliina Teerikorpi. Unelmatehdas on neljän viikon mittainen suljetussa Facebook ryhmässä tapahtuva valmennus. HAPPY MOM -valmennuksille on tulossa myös nettisivut mutta tällä hetkellä toiminta on Facebookissa ja Instassa. Tämä Unelmatehdas valmennus on tarkoitettu erityisesti äideille jotka kaipaavat rohkaisua ja kannustusta omien unelmien toteuttamiseen äitinä.

Ryhmään mahtuu mukaan 15 äitiä koska valmennus on henkilökohtaista ja siellä pureudutaan jokaisen äidin omiin unelmiin. Valmennuksen aikana selvitetään omia unelmia, mietitään yhdessä keinoja niiden toteuttamiseen tehtävien, videoluentojen sekä keskustelun avulla.

Odotan jo innolla valmennuksen alkua ja en ole koskaan aiemmin ollut missään tälläisessä valmennuksessa joten tämä vaikuttaa super mielenkiintoiselta ja erilaiselta. Miusta on upeaa, että tälläisiä valmennuksia on tehty. Parasta on se koska kaikki ollaan äitejä niin saadaan varmasti paljon vertaistukea omien unelmien toteuttamiseen.

Sain myös lukijoilleni alekoodin HAPPY MOM -valmennuksiin joka on TIINAMARI10. Eli kun kerrot tuon koodin niin saat mistä tahansa HAPPY MOM -valmennuksesta -10% alen myös tarjoushintaisista valmennuksista. Koodi on voimassa 31.5.2019 saakka.

Mitkä on siun unelmia? Onko siusta tuntunut lähteä toteuttamaan jotain unelmaa äitinä?

<3: tiina-mari