So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulukalenteri

URBAN FIT -CHALLENGE | Joulukalenteri 2018

Maanantaina miun työpäivä alkoi joulukalenterin kuvauksilla. Olen siis tosiaan aloittanut opiskelun Islolla liikunnan ammattitutkinnossa ja myytyäni kauneushuoneen perustin uuden yrityksen Fittiinan. Tarjoan siis PT -palveluita sekä tanssitunteja. Huomasin Urban Basicsin omistajan ilmoituksen eräässä Facebookin yrittäjä ryhmässä jossa hän etsi yhteistyökumppania hyvinvointi/liikunta joulukalenteriin. Olin itsekin ajatellut tekeväni jonkinlaisen joulukalenterin joten laitoin hänelle viestiä ja siitä alkoi meidän yhteistyö. 

Pidettiin viime viikolla hieman palaveria millaista joulukalenteria tekisimme. Olin jo suunnitellut jokaiselle luukulle pienen jumpan. Kävimme sitä läpi ja suunnittelimme sinne muutamia kivoja juttuja. Oon aivan super innoissani tästä joulukalenterista! Ensimmäiseksi siksi koska on mahtavaa, että pienyrittäjät ja vielä naiset voi tehdä jotain näin mahtavaa yhdessä ja toiseksi on huippua antaa kaikille mahdollisuus liikuntaan ja vielä matalan kynnyksen liikuntaan koska kaikki liikkeet voi toteuttaa kotona etkä tarvitse mitään välineitä! 

Olin itsekin yllättynyt kuinka nopeasti sain kasaan kaikki 24 treeniä jokaiselle luukulle. Halusin myös miettiä sellaisia liikkeitä joita melkein kaikki pystyisivät tekemään ja osassa luukuissa on myös hieman haastavampia liikkeitä mutta luukkujen kohdalla on kerrottu myös kevyemmät versiot liikkeistä. Jokainen voi myös haastaa itsensä ja tehdä sen mukaan kuinka paljon on aikaa käytettävänä. Toistomäärät/ajat ja kierrokset siis vaihtelevat mutta treeneihin ei kuitenkaan mene 30 minuuttia pidempään. Treeni näkyy kuvina ja videoina sekä ohjeet löytyy vielä tekstinä. Jokaisessa luukussa on siis 3 eri liikettä ja siitä koostuu päivän treeni, eikö kuulostakin helpolta? Ja mikä mahtavaa tämä kaikki on ilmaista. Joistain luukuista löytyy myös tarjouksia molempien tuotteisiin/palveluihin sekä mahdollisuus haastaa kaveri mukaan joulukalenteriin. 

Jos siis tää kuulostaa ihan siun jutulta ja haluat treenit valmiiksi jouluun asti niin seuraa meitä Facebookissa ja instassa. Joulukalenteri löytyy siis meidän molempien yrityksien somesta. :) 

Urban Basics somet: 

https://www.facebook.com/urbanbasics.fi/

https://www.instagram.com/urbanbasics.fi/?hl=fi

Fittiina somet: 

https://www.facebook.com/Fittiina-2017109028579553/

https://www.instagram.com/fittiina/?hl=fi

Aiotko osallistua tähän joulukalenteriin? Onko siulla joulukalenteria? 


<3: tiina-mari