kauneus

UUDENLAINEN ITSERUSKETTAVA | BT COSMETICS

Syksy on saapunut ja auringonottosäät ovat ohitse. Rusketusta olisi kiva ylläpitää tai jos oot vaan muuten kalkkilaivan kapteeni kuten minä, niin silloin apua saat itseruskettavista. Mie oon ainakin itseruskettavien suurkuluttaja, en rusketu auringossa koskaan enkä kyllä jaksakaan vain makoilla siellä joten oon todennut itseruskettavat minulle sopivaksi vaihtoehdoksi. 

Sain viestiä kiinnostaisiko minua ottaa kauneushuoneelle myyntiin BT Cosmeticsin itseruskettavia ja mielenkiintoni heräsi heti kun luin nettisivuilta tuotteista. Sain testiin Jet Set Sun -sprayn ja Jet Set Sun - lotionin

Mikä sai minut kiinnostumaan juuri näistä tuotteista? 

Hajuttomuus -  Olen käyttänyt erilaisia itseruskettavia paljon ja koskaan en ole vielä löytänyt hajutonta rusketusainetta. Ilokseni sain todeta, että nämä molemmat tuotteet todella ovat hajuttomia! 

Kuivuu nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta iholle - Tämäkin on ominaista monelle itseruskettavalle, että iholle jää tahmainen tunne muttei näissä. Iholle ei jää ollenkaan tahmaista tunnetta, ihan kuin et olisi levittänyt iholle mitään ylimääräistä. 

Alkoholiton ja parabeeniton - Minulla on kuiva iho ja monesti kun olen laittanut itseruskettavaa iho tuntuu vielä kuivemmalta, joten siksi alkoholiton vaihtoehto oli minulle sopiva. Ensimmäisen kerran ei tuntunut siltä, että rusketuksen laiton jälkeen pitäisi olla heti läträämässä kosteusvoiteen kanssa. 

JET SET SUN - SPRAY 

Kokeilin ensin Jet Set Sun -sprayta. Tuote oli helppo laittaa ja koska se on spray sen saa myös helposti laitettua selkään jos apukäsiä ei ole saatavilla. Ainut mikä alussa tuntui hankalalta oli se ettei väriä näkynyt iholla suihkuttaessa joten se vaikeutti laittamista. Suihkutin kuitenkin hieman lähempää niin silloin sävyn sai näkymään heti. Rusketuksesta tuli tasainen ja todella todella luonnollinen! Ei yhtään feikkirusketuksen näköinen. Suosittelen! 

JET SET SUN - LOTION 

Tämän levitin Jet Set Sun - glove rusketuskintaan kanssa. Tuote on nestemäinen joten jos et ole tottunut laittamaan itseruskettavia saattaa levitys tuntua ensin hieman hankalalta. Itse tein rusketuskintaaseen pienen "kupin" johon kaadoin rusketusainetta ja aloin levittämään. Sävyn näet heti, joten todella helppo saada tasainen ja kaunis rusketus.  Lopputulos oli tällä ehkä hivenen tummempi kuin spraylla. Ja mikä parasta tuote kuivuu heti eikä jätä tahmaista tunnetta iholle. 

Rusketuksessa käytetty Jet Set Sun - Lotionia.

Tässä vielä yhteenvetona miksi valita Jet Set Sun -tuotteet: 

 • Hajuton
 • Riittoisa
 • Kuivuu nopeasti
 • Iholle ei jää tahmaista tunnetta
 • Todella luonnollisen näköinen rusketus
 • Soveltuu kaikille ihotyypeille, hienojakoinen koostumus ei tuki ihohuokosia
 • Rusketus kehittyy 4-6 tunnissa ja kestää iholla 4-7 päivää 
 • Terveellinen vaihtoehto auringolle ja solariumille
 • Sisältää luonnollisia ainesosia
 • Alkoholiton, parabeeniton
 • Tuotteita ei ole testattu eläinkokein 

Monia varmaan kiinnostaa kuluiko rusketus pois iholta epätasaisesti tai läikikkäästi. Vastaus on ei, molemmat kuluivat iholta pois tasaisesti. Mikä on sen ansiota, että molemmissa tuotteissa koostumus on hienojakoinen. Toki aina kannattaa muistaa, että myös ihotyyppi vaikuttaa siihen miten väri kuluu pois ja urheileeko paljon. Yhteenvetona siis olen todella tyytyväinen molempiin tuotteisiin ja näistä tuli miun ihan lemppari itseruskettavia! 

Käy kurkkaamassa myös aiemmin kirjoittamani blogipostaukseni jossa kerron 10 vinkkiä kuinka saada kaunis rusketus kotona

Onko BT COSMETICS siulle tuttu? Pääseekö nämä tuotteet testiin? 

P.S. Miun instaan on tulossa myös arvontaa näistä tuotteista, joten käy laittaa miun instatili seurantaan: tiina.marii 

<3: tiina-mari