So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

opiskelu

TUNNELMIA VALMISTUMISESTA

Keskiviikkona valmistuin liikunnan ammattitutkinnosta eli olen nyt virallisesti liikuntaneuvoja sekä personal trainer! Syksyllä kun lähdin opiskelemaan uutta alaa niin olin intoa täynnä koko koulusta ja mitä kaikkea se minulle mahdollistaisi. Meidän luokka oli ihan mahtava! Kaikki niin erilaisia ja erilaisista taustoista joka mahdollisti oppimisen myös heiltä täysin uusiin juttuihin. Luokkaan tullessa oli aina tervetullut olo ja kaikki oli kaikkia kohtaan niin tsemppaavia ja kannustavia.

Perustin koulun aikana uuden liikunta-alan yrityksen ja löysin sen oman jutun sieltä liikunta-alalta. Ohjasin ekan kerran yksilö asiakasta ja olin hänestä niin ylpeä millaisia muutoksia hänen ajattelussaan tapahtui sen puolen vuoden aikana mitä teimme yhteistyötä. 

Ryhmänohjaus vahvisti ajatusta siitä, että äitiysliikunta on se juttu mitä minä haluan ehdottomasti tehdä tanssin lisäksi. Sain ihanaa ja kehittävää palautetta ryhmältä ja opin mitä voisi tehdä toisin samankaltaisissa ryhmissä. Sain ihan hurjasti varmuutta omaan tekemiseen, varsinkin juuri ryhmänohjauksen suhteen. 

Täytyy kyllä sanoa, että helppoa ei ole ollut opiskella lapsiperhearjen keskellä samalla tehdä töitä kauneushuoneella, pyörittää yritystä, kirjoittaa blogia, pitää ryhmäliikuntatunteja, ohjata kahta asiakasta, järjestää tapahtumaa sekä kirjoittaa vielä raportit. Syksyllä opiskelujen alussa ajattelin, että helppo homma valmistun varmasti toukokuussa. 

Ajatus kuitenkin muuttui tässä kevään aikana ja olin jo ihan epätoivoinen ettei tästä tulee mitään. Ryhmänohjaus ja yksilöasiakkaiden treenit oli helppo juttu mutta se raportin kirjoittaminen vei eniten aikaa ja varsinkin kun niitä piti kirjoittaa kolme. Tapahtuman kanssa oli epäonnea mutta onnistuin pitämään sen. Olin ensin ajatellut, että jätän sen kirjoittamisen kesäkuuhun mutta onneksi minua hieman patisteltiin niin kirjoitin sen vielä toukokuussa ja maanantaina oli esittely. 

En olisi ikinä uskonut, että saisin sen läpi mutta sain! Oon niin hiton ylpeä, että sain kaikki hommat hoidettua tähän toukokuuhun ja valmistuin keskiviikkona niinkuin olin alunperin ajatellut. Keskiviikkona oli hieman haikea fiilis kun tämä kaikki oli ohi ja ei enää joka kuukausi nähtäisikään mutta uskon, että pidetään luokkalaisten kanssa yhteyttä jatkossakin. 

Odotan syksyä innolla koska siellä on jo ihan mukavasti liikunta-alan töitä tanssituntien ja ryhmäliikuntaohjauksien muodossa. Suunnitteilla on myös verkkovalmennuksia ja pt -valmennusta erityisesti äideille. 

Onnea vielä hurjasti kaikille valmistuneille! 

<3: tiina-mari