So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

VUOSI 2019 | Mitä haluan vuodelta 2019?

Vuosi vaihtuu pian ja odotan sitä jo innolla. Vuosi 2018 on ollut raskas vaikkakin se on opettanut paljon sekä se on sisältänyt paljon muutoksia kuten asunnon myyntiuusi koti, opiskelut, yrityksen myynti yms. Vuosi 2018 on ollut meillä todellakin muutoksien vuosi ja rankka koska en ole osannut suoda itselleni lepoa vaan koko ajan täytyy suorittaa jotakin. Olen myös huomannut tämän loppuvuoden aikana, että on ihan okei jos ei joskus vaan jaksa tehdä asioita ja haluaa olla kotona tekemättä yhtään mitään. 

Mitä haluan vuodelta 2019? 

Haluan olla enemmän läsnä. Nykyisin huomaa miten paljon itsekin tulee aina oltua puhelimen äärellä joko selaten instaa tai sitten tekee jotain työjuttuja. Tämä vaatii myös paljon harjoittelua mutta haluan keksiä tähän tavan jolla puhelimen/somen käyttöä saa vähennettyä. Sekoitan myös monesti työn ja vapaa-ajan joten sekin välillä vaikuttaa läsnä olemiseen, siinäkin siis löytyy parannettavaa.

Haluan opetella olemaan lempeä itselleni. Olen suorittaja ihminen ja minulla on aina monta rautaa tulessa mutta tulevana vuonna aion todellakin keskittyä siihen, että muistan levätä tarpeeksi ja jos en jaksa vaikka imuroida tänään niin voin tehdä sen huomennakin. Aion myös parantaa ajankäyttöäni ja pyrin jättämään kaiken turhan työn pois. Haluan myös tehdä enemmän asioita joista tykkään. 

Haluan panostaa hyvinvointiin. Aion panostaa enemmän ravintoon ja opetella tekemään uusia ruokia. Aion myös viimein pudottaa nämä raskauskilot pois ja panostaa muutenkin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin enemmän. Varasinkin jo paikan eräästä äideille ja lapsille tarkoitetusta jumpasta, sitä odotan innolla. 

Haluan valmistua koulusta. Olen asettanut tavoitteeksi valmistua koulusta toukokuussa mutta jos en valmistu silloin niin viimeistään vuoden 2019 loppuun mennessä.

Haluan saada yritykseni kunnolla käyntiin. Myin siis kauneushuoneen ja opiskelujeni myötä perustin uuden yrityksen. Luulisi, että kun kerran on jo luonut yrityksen tyhjästä niin se olisi helppoa... Muttei todellakaan ole, varsinkin kun kyseessä on aivan eri toimiala ja paljon kilpailua. En silti lannistu tästä vaan aion tehdä rohkeasti omaa juttuani ja minulla onkin jo paljon suunnitelmia yrityksen suhteen ensi vuodelle. 

Tässä tulikin jo aika monta kohtaa mitä haluaisin toteuttaa tulevana vuonna. Odotan jo innolla vuotta 2019 tulevaksi, eikä siihen montaa tuntia enää ole. 

Mitä toiveita Sinulla on vuodelle 2019? Teetkö uuden vuoden lupauksia? 

<3: tiina-mari