So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

teemakakut

Evil nurse

Näin siinä sitten taas käy! Ystäväni valmistui sairaanhoitajaksi keväällä, ja kakku julkaistaan syksyllä. Logiikkaa ei ole, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Lievästi sanottuna hävettää myöntää, mutten ole aivan varma kakun sisällöstä. Hämärä muistikuva olisi siitä, että täyte sisälsi mansikkaa + sitruuna-valkosuklaa-täytettä, mutten lyö kyllä päätä pantiksi. Oh well, ensi kerralla sitten fiksumpana kuvat myös täytteesti! Kevään hikipisaroita lennättelevän kakkushown tuloksena kaikki blogikuvaaminen jäi vähän hunningolle. Tein Hoitsukakun samoihin aikoihin kuin omat ylioppilaskakkuni, joten tekemistä riitti.
 

Liäkkeet jok lähttöön.
Kihti, kuppa, reuma, sepelvaltimosairauvvet ja kymmene muut.

Koristeluprosessi oli sinänsä mielenkiintoinen, kun pääsi kokeilemaan kaikkea erilaista. :) Goottihenkiselle neidolle tehty kakku on koristeluiltaan ehkä hieman rajuhko normaalille hoitsulle, ainakin veriroiskeet voisi jättää pois. Sydänkäyrä, pillerit, laastarit ja ruiskut soveltuvat kaiketi teemaan ihan passelisti. Marsipaanista tehdyt pillerit näyttivät pelottavankin aidoilta, ainakin nuo buranaa muistuttavat valkeat. Jos itse törmäisin vastaaviin kakun päällä, saattaisin miettiä kaksi kertaa ennen haukkaamista. Totesin myös, että aidon näköisen ruiskun tekeminen on yllättävän vaikeaa, jos ei liivatetta halua ruiskuosaan käyttää. (tällä tavalla saisi läpinäkyväksi). Tyydyin tekemään kannan ja varren marsipaanista, ruiskun sprayvärillä maalatusta nauhamakaronista.