teemakakut

Goottihääkakku (vol 2)


Kaverini tilasi goottihenkisiinja astetta "synkempiin" häihinsä juhlapöydän kruunaavat herkut kauttani, ja puksuttelin sitten autolla Poriin nämä herkut tekaisemaan. Melkoinen urakka, perslihaksia puuduttavine matkustuksineen ja häästresseineen. Se on pakko kyllä myöntää. Morsiamen toiveiden mukaan kakun täytteet olivat perinteiset ja simppelit, marjahilloa ja kermaa. Kakkujen pinta on valettu Tim Burton-henkeen raidoilla, ja koristeeksi pakersin parit marsipaaniruusut mustasta-ja valkeasta marsipaanista. Miltei hävettää myöntää, että kuvassa näkyvä täytekakku on ensimmäinen tekemäni kerroskakku. Kah, kertahan se on ensimmäinenkin! Ja tekemällähän sitä oppii. :)


Tein normaalin marja-kermakakun rinnalle myös Vegaaneille soveltuvan version go green-kermalla ja hillolla täytettynä. Kuorrutteen alla sinisestä keijusta vatkattu "voi"kreemi ja päällä marsipaania. Vaikken edelleenkään sanoisi että vegaaniset kakut ovat mitään herrojen herkkua, niin kyllä tämä menettelee. Soijakerman maku on niin keinotekoinen ettei sitä mitenkään paremmaksikaan saa. Eikä margariinikreemin maussakaan kehumista ole. :/

Onnea upealle hääparille vielä kerran! Kuva on napattu morsiamen blogista, Luurankoja Kaapissa.
comments powered by Disqus