teemakakut

Gothic cakes

Goottikakkuja on miulta toivottu jo useita, ja tässäpä yksi niistä. Kaivelin arkistojen kätköjä ja hämmästykseni tajusin että olen kokonaan unohtanut päivittää tämän violetin goottitortun blogiin! Toukokuun ylioppilasruuhkien aikaan hautautui kai muun päivitettävän materiaalin varjoon. Harmi sinänsä.

Kakku kätkee sisälleen normaalin suklaatäytekakkupohjan, valkosuklaatäytettä ja tummasuklaatäytettä reiluilla sattumilla höystettynä. Ohjeina käytän yleensä aina samoja, ja ne löytyvät linkkien takaa. Suklaatäytteessä ei ollut muutoin mitään erilaista, kuin fazerin sinisestä rouhitut sattumat. Sokerimassan alla voikreemi ja muut koristukset nypersin marsipaanin/sokerimassan seoksella.


Kakun päälle maalattu kuva on The 69 eyesin ankh-logosta tehty kopio. Reunat ovat tarkoituksella röpöläiset, niin kuin kuva antaa ilmi. Ei tuo miun maalaus ehkä ihan täydellisesti onnistunut, mutta kyllä se kaiketi kelpasi saajalle. =) Reeniä, horo, reeniä! Kakkujen teon suhteen ei ole harjoitellut koskaan liikaa.