So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

cupcakes

Pienen herran ristiäiskakut


Myönnettävää on, että mie en ole todellakaan mikään expertti ylisöpöjen ja ruusailtujen kakkujen kanssa. Miusta ei vaan sellaista tuhannen erilaisen kukan riekaleen kakkumestaria saa tehtyä, eijei. Yksi kukkalajike per kakku, maksimissaan pari! Ei mitään kymmeniä tarvita huolitellun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Mutta kukin tyylillään.

Ristiäiskakkuja ei täältä blogin puolelta taida löytyä ainuttakaan, tai en ainakaan muista aiemmin niitä tehneeni. Tilaaja toivoi vadelma-suklaakakkuja, joiden koristeena olisi siniset jalanjäljet. Tein työtä käskettyä ja tässäpä lopputulokset. Kakkujen täytteet löytyvät tuttuun tapaan blogin aiemmista kirjoituksista, sillä mie sovellan lähestulkoon aina samaa kaavaa kakkujen täytteissä.

Harjoittelin koipien jälkien tekemistä uudella paineilmaruiskullani. Sain sen etukäteis-synttärilahjaksi isältäni. Tuli kyllä tarpeeseen! Jalanjälkien tekeminen suihkuttamalla on naurettavan helppoa, kun vaan saa sotkettua värit oikein. Kaikille enemmän kakkuja väsääville voin suositella paineilmaruiskun hankkimista, sillä sen avulla marsipaanin maalaus + käsittely on tuhat kertaa sivellinmaalausta helpompaa. Laitos maksaa keskimäärin sadasta eurosta neljään sataan euroon, riippuen ihan kuinka laadukkaisiin välineisiin haluaa satsata. Ilmaista lystiä paineilmaruiskulla maalaaminen ei siis ole.


apua, kakkuglitteriä. kohta mie teen sitten sellasia ruusailtuja helmiäissävyisiä supersöpöjä kakkuja. aaaarrgg!


töppöset..


..jotka on tehty tällä loistavalla hifi sabluunalla.

[ironia] makso 25,99, ja tartteen sabluunaa ainoastaan tähän kakkuun! [/ironia] omistan siis kaikki mahdolliset, miljoonan hintaiset kakkuhärpäkkeet jne. Näiden sabluunoiden sun muiden oheistarvikkeiden väsääminen on varmaan sitä opiskelijan DIY-innostusta. :)


nimi on spritsattu päälle mustalla candy meltsillä.ristiäistilaisuuteen toivottiin myös tarjottavaksi näitä supersöpöjä keksimörköjä :)
olioiden tekoon käytetyt ohjeet voi löytää TÄÄLTÄ


nomnom :3 .. mietiskelin että näitä vois väsätä tuleviin synttäreihin ehkä pinkkeinä.. tai en mie tiiä.