broileriruoka

Runneltua kanaa àla Rocky Balboa


Oletko joskus kihissyt raivoa keittiössä ja halunnut purkaa aggressioitasi muuhunkin kuin vain nyrkkeilysäkkiin? NYT SE ON MAHDOLLISTA! Uusi hieno tuote- Rocky Balboa reborn chicken masher 667 on nyt julkaistu. Tuotteen idea on yksinkertainen. Liike-idea tiivistettynä yhdeksi sanaksi: Nyrkki. Kaupasta ostetut broilerin rintafileet tai ohutleikkeet saavat keittiössä kunnolla kuritusta, kun vihasta riivattu koura murjoo lihaa leikkuulautaa vasten. Samalla saa loistavaa harjoitusta viikonlopun nakkikioskijonon nujakoita varten.


Rocky Balboan murjottu kana on hittituote, miksei sitä jo Pirkan "mitä tänään syötäisiin" - listoilta kuitenkaan löydy? Nyt kaikki pienet kotikokit voitte jättää sen helpon ja vaivattoman lihanuijan homehtumaan laatikoihin, antakaa puhtaan lihasvoiman syöstä tulta! Kunnon tappelu kanan kanssa piristää aina iltaa kuin iltaa. Runnellun broilerin (nuijitun kanan) kanssa tarjosimme punaista mojo - kastiketta, ohuita porkkanalastuja, paistettua punasipulia, perunakakkua ja pekoniin käärittyjä papuja.

 




------------------------------------------------------------------------------------------------------

Runneltua kanaa àla Rocky Balboa
(broileritaskut)

raaka-aineet:
4 kpl broilerin rintafileetä/ ohutleikettä

täyte:
130g fetajuustoa
70g aurinkokuivattuja tomaatteja
70g sipulia
kourallinen tuoretta basilikaa, hätätapauksessa kuivattukin käy
suolaa, pippuria
loraus oliiviöljyä

Ohjeet:
Runtele broileri nyrkittämällä leikkuulautaa vasten tai nuiji lihanuijalla ohuiksi.

Tee täyte:
kuutioi aurinkokuivattu tomaatti pieniksi kuutioiksi
silppua sipuli + basilika
muussaa fetajuustoa haarukalla hieman.
Sekoita kaikki täytteen ainekset yhteen ja mausta suolalla + pippurilla maun mukaan.

Jaa täyte nuijittujen broilereiden päälle tasaisesti ja taita broilerista kahtia taskuksi.
Käytä hammastikkua broileritaskun koossapitämiseen, niin taskut eivät aukea uunissa.
Paista 175 asteessa noin 15min/ tarkista kypsyys lihalämpömittarilla. Valmiin broilerin sisälämpötila on 75c.

Vähän on puhkinussittu tää nyrkitetty kana
Kypsänä kuitenkin aika herkku


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Papua löytyy
Porkkanaa




Runnellun kanan lisäkkeet YHTEEN annokseen (tuplaa jos teet enemmän tms)
Raaka-aineet:

12kpl papuja
2siivua pekonia

porkkanaa
punasipulia

Ohjeita:
-pavut paistetaan pannulla öljyssä/voissa kauniin kullanruskeiksi, maustetaan suolalla.
-Pavut kääritään paiston jälkeen pekoniviipaleeseen ja käytetään nopeasti pannulla, pekoni saa vähän väriä.

-Kuoritusta porkkanasta vuollaan juustohöylällä pitkittäin ohuita lastuja, jotka paistetaan pannulla voissa kullanruskeiksi + maustetaan suolalla

-punasipulista tehdään suikaleita, paistetaan pannulla voissa + maustaminen suolalla + pippurilla.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt on mojova kastike



Punainen mojo - kastike
(huom! valitse chilien tulisuusaste oman makusi mukaan! )

raaka-aineet
3 kynttä valkosipulia
3-4 punaista chilipaprikaa
2rkl valkoviinietikkaa
120ml oliiviöljyä
0,5rkl paprikajauhetta
0,5tl jauhettua kuminaa
suolaa + ripaus sokeria

Ohjeet:
Jauha valkosipulista, chileistä + viinietikasta tasainen tahna.
Sekoita joukkoon öljy vähitellen + lisää mausteet. Tarkista maku ja lisää maun mukaan suolaa/ sokeria.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Perunakakku ennen lopullista juustohuntua



Perunakakku

raaka-aineet
800g kiinteitä perunoita
öljy + voi paistamiseen
300g sipulia
1 - 2 valkosipulin kynttä
150g valkosipulituorejuustoa
50g parmesaania (+ normaalia juustoraastetta)

ohjeet

Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit kullanruskeiksi. Mausta suolalla + pippurilla ja sekoita hieman jäähtyneiden sipuleiden joukkoon tuorejuusto.
Ruskista perunaviipaleet muutamassa erässä pannulla voissa. Mausta suolalla.
Vuoraa irtopohjan vuoka leivinpaperilla + öljyä vuoka kevyesti.
Asettele perunaviipaleita vuokaan kerroksittain sipuli-juustoseoksen kanssa.
Ripottele lopuksi pinnalle parmesaaniraastetta ( + normaalia juustoraastetta)
Paista perunakakkua uunissa 170 asteessa noin 35min.
Anna kakun jäähtyä hetki ja aseta kakun päälle paino. (esim. kattila jääkaapissa olevilla vihanneksilla tms. täytettynä), ja anna vetäytyä jääkaapissa painon alla yön yli.
Leikkaa perunakakku annospaloiksi ja lämmitä uunissa 150 asteessa.



------------------------------------------------------------------------------------------------------

comments powered by Disqus