broileriruoka

Tagliatelle broilerilla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

Broileripasta aurinkokuivatulla tomaatilla, paahdettua vuohenjuustoa, rucolaa"

On kuin ravintolassa söisi. Broileripasta on yksi suosituimmista ruoista perheessämme. Lähes kaikki pitävät aurinkokuivatuista tomaateista, joten niitä käytetään pastoissa usein. Tämä aurinkokuivattu tomskupasta sai seurakseen pannulla rapeaksi paistettua vuohenjuustoa, yrttiöljyä ja tuoretta rapsakkaa rucolaa.


Broileritagliatelle
4-6 annosta

  • 400 g broilerin fileesuikaleita tai rintafileetä paloiteltuna
  • 100 g aurinkokuivattua tomaattia
  • 170 g sipulia
  • 3 dl Kermaa
  • puoli puntti silputtua ruohosipulia
  • kuivattua basilikaa, suolaa, pippuria
  • loraus kanafondia tai kanaliemikuutio
  • (1,5 dl valkoviiniä)
  • 50 g raastettua parmesaanijuustoa 

Kuullota silputtua sipulia hetken aikaa pannulla. Lisää broilerin fileesuikaleet ja anna ruskistua kevyesti. Kaada joukkoon valkoviini ja anna valkoviinin haihtua puoleen. Lisää fondi/ kanaliemikuutio, kerma, aurinkokuivatut tomaatit ja silputtu ruohosipuli. Mausta. Anna kastikkeen porista hetken aikaa liedellä jotta maut tasoittuvat. Lisää kastikkeeseen raastettu parmesaani juuri ennen tarjoilua. Tarjoa keitetyn tagliatelle - pastan ja yrttiöljyssä pyöräytetyn rucolan kanssa. Voit paistaa lisäksi annokseen kuumalla pannulla vuohenjuustoa.

comments powered by Disqus