So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

täytekakut

Vaaleanpunaisia äijäkakkuja

Tulihan se miullekin eteen, nimittäin kesälahna 2011-titteli. Pahoitteluni Decapitatedin hiljaisuudesta, tästä voi syyttää aivan täysin laiskuutta. Kokkaan jatkuvasti, oikeastaan ihan koko ajan, mutten saa aikaiseksi näpyttää tekosiani tänne. Pursotuskurssin jututkin ovat vielä tulossa.. Hiljaa hyvä tulee, kai.

Vaaleanpunaisessa kesäyön unelmassa täytteenä valkosuklaamoussea (kermaa vatkattuna + sulatettu valkosuklaa) ja vadelmahilloa. Päällä värjättyä vispikermaa, marjoja ja suklaarouhetta.

Tuoreet marjat ovat olleet inspiraatiolistani kärjessä, ja olenkin pyrkinyt koristelemaan kaikki makeat herkkuni tuoreilla herkuilla. Täytekakku ei ole kovinkaan mediaseksikäs herkku, varsinkaan Suomalaisena perinteisenä "hillot väliin ja kermat päälle" - versiona. Ei ainakaan miun mielestä. No, hyvää se ainakin on. Tässä tapauksessa ehken ironista, että älysin vasta mokani jälkikäteen.. Tämä kakku päätyi 30v. heviäijän synttärikakuksi.. Khöh.. vaaleanpunaisilla koristeilla. :D Jokaisessa ronskissa äijässähän asuu pieni rinsessa.