So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

makea leivonta

Voittajan on helppo hymyillä :)

Tällä kertaa valtavan Pauligin makupari- kilpailun voittajapysti tärähti meikäläisen kohdalle. Myönnettäköön, nyt kyllä hymyilyttää niin että suupielet hipovat korvanipukoita. En voi tältä ihmetykseltäni oikeastaan muuta sanoa kuin että WOW! Olen aivan todella otettu ja häkeltynyt, sillä mitään näin isoa ja laajaa kilpailua ei ole ennen tullut voitettua. Jo pelkkä osallistuminen tuntui isolta palkinnolta kaikkine kahvivuorineen, ja tämä on jotain.. Vielä sykähdyttävämpää.

Voittajaraati kuvaili herkkujälkkäriäni näillä sanoilla:
Sekä leivos että jääkahvi ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, jotka olisivat vahvoja myös erikseen. Yhdessä ne kuitenkin muodostavat selvän toisiaan imartelevan makuparin, mikä oli kilpailun ensisijainen tarkoitus. Omenan kirpeys ja hedelmäisyys yhdessä valkosuklaan makeuden kanssa antavat leivokselle tasapainoisen maun, jolle pehmeä espresso tuo ryhtiä ja voimaa.
// http://www.pauligcafe.fi/makuparit-kilpailun-voittaja-on-valittu

Valtavat kiitokset kaikille minua äänestäneille ja kiitokset hyvästä skabailusta myös muille kisaan osallistuneille! Ja eikun vaan rohkeasti omenaleivoksia kokkailemaan! ;) Pienenä vinkvinkkinä voisin huikkaista, että jouluisemman omppuherkun saa tehtyä, kun mukaan tujauttaa pikkuisen kanelia.