So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhe

1 LUUKKU

KUULKAAS alla mina herrar och damer: se on joulukuun ensimmäinen päivä! Viime vuonna en toteuttanut blogissa minkäänlaista joulukalenteria. Mitään kovin päräyttävää ei ole luvassa tällekään vuodelle, mutta olen asettanut itselleni kunnianhimoisen tavoitteen. Aion avata teille joka päivä yhden arkisen luukun. Ja koska Heikkonen kakspistenolla ei ole mikään tusinatylsä suklaakalenteri, luukusta saattaa paljastua mitä tahansa! Siispä virittäytykää jouluiseen tunnelmaan ja pitäkää tonttulakeistanne kiinni. Minkälaisia ylläreitä luukusta mahtaakaan paljastua? -Sitä en tiedä vielä itsekään, sillä päätin koko asiasta vasta tänään aamulla. Ken tietää, Barbie arvaa. EHE HE HE HE HE HE HE vanha vitsi ja aina yhtä paska. 

Joulukuu starttasi tänään tämän perheen osalta 10kk neuvolalla. Käynti jännitti tällä kertaa erityisen paljon, sillä olen ollut Ruususen painosta hieman huolissani. Hän taitaa tulla äitiinsä. Syö kuin hevonen, mutta missään se ei näy. Korkeintaan pituuskasvussa. Huoleni osoittautui kuitenkin jälleen kerran turhaksi, sillä Ruusunen kasvaa edelleen tasaisesti omalla käyrällään. "Oikein hyvää pulleutta käsissä ja reisissä, vaikka siro onkin". Neuvolatätimme yritti saada näkymättömän miehenkin kiinnostumaan käyrien tutkimisesta, mutta mies piti katseensa tiiviisti prinsessassa ja murahti: "hyvät on mitat". End of discussion. Alles gut muutenkin. Ruusunen esitteli taitojaan innokkaasti, siitäkin huolimatta, että alkoi jo olla päiväuniaika. 

Otimme yhdessä prinsessan kanssa myös influenssarokotteet, kun niitä sattui sopivasti olemaan saatavilla. Otin rokotteen myös odotusaikana. En enää olisi kokenut sitä niin välttämättömäksi, mutta eipä siitä mitään haittaakaan varmasti ole. Mikäli flunssa kuitenkin sattuu iskemään häneen, toivoa sopii, että se rokotteen ansiosta pysyisi sitten lievempänä. Lisäksi ajattelin rokotusta myös mamman näkökulmasta. Hän kun alkaa olla jo melkoisen kypsällä iällä ja kulkee muutenkin puolikkailla keuhkoilla. Tänä vuonna häntä ei tarvinnutkaan patistaa rokotteelle, vaan hän kertoi jo varanneensa ajan itse. Ruusunen lääppii ja kuolaa mamman luona tavarat vähintään kerran viikossa, joten koen, että meidän rokotteemme luo paremman suojan mahdollista tautia vastaan kuin rokottamatta jättäminen. 

Rokotteeseen liittyen piti varata vielä tehostekerta, mikä aiheutti pientä päänvaivaa. 

"Onnistuuko sen saaminen joko vielä tän vuoden loppuun tai ens vuoden ihan alkuun. Nyt näyttää nimittäin siltä, että se on sitten meidän viimeinen asiointikerta TÄSSÄ neuvolassa"

Kyllä, kylllä. Kuulitte oikein. Olen vihjaillut loppuvuoden uusista tuulista jo muutamassa postauksessa, mutta nyt voin sen teillekin paljastaa. 

LUUKKU 1: Harjavalta odottaa, Harjavalta odottaa, laulaa Herra Ylppö. Joo joo, mut kyl Raum o ain Raum. Niin. Keväällä 2018 meistä tulee raumalaisia! OUMAIGAAD.