So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhe

20. LUUKKU

Joulukorttikuvat TSEK

Joululahjat TSEK 

Paketointi TSEK 

Joulupyhien suunnitelmat TSEK 

Things to do: 

  1. Joulusiivous 
  2. Kaupassakäynti joulun pyhiä silmälläpitäen 

Olenpas ollut kiireinen pieni tonttu! Katsokaa, miten paljon olen jo saanut äidin ja isin kanssa aikaiseksi, vaikka olin kipeänäkin! Mutta kuulkaas, tänään ei ennätä siivoilla. Sen sijaan aamu vierähti mamman kanssa ruokaostoksilla. Hän oli niin tohkeissaan, kun minä istuin niin hienosti ostoskärryissä ja katselin kummissani tavaroista notkuvia hyllyjä. Ja vilkuttelin kaikille kaupan tädeille sekä muille asiakkaille.

Nyt me vedetään äidin ja isän kanssa lounaat kipin kapin napaan ja otetaan suunnaksi Rauma. Loppupäivän ohjelmassa on tiedossa asuntonäyttöjä ja äidin uudella työpaikalla pyörähtäminen. Me etsitään kuulemma meille uutta kotia sieltä Raumalta. Toivottavasti se löytyy pian, kun äitiä kuulemma turhauttaa ajella eestaas pelkkien asuntonäyttöjen takia. Minä en niin välitä, kunhan se uusi koti olisi lähellä isotäti Kirsiä. Tai mahdollisimman läheltä arvon Nuppu Runebergiä. Se olisi minusta kovin mukavaa. 

Halusin siis tulla äkkiseltään toivottamaan hyvää joulua, jos jollain on jo sellainen ihmeellinen tilanne, että saa oikaista rauhassa sohvalle! Meillä se hetki on vielä vähän vaiheessa. Tai no, minä en kyllä ajatellut rauhoittua ollenkaan. Minusta on mukava puuhastella tonttujuttuja. Ja oikeastaan ihan mitä tahansa juttuja. It's good to be a tonttu. Ja koska tonttuiluun kuuluu yllärit, ajattelin pistää pystyyn arvonnan teille lukijoille. Hieman äidiltä salaa! Tykkäämällä tästä postauksesta blogin Facebooksivulla, olet mukana arvonnassa! Arvonta päättyy sitten, kun luukku 21. aukeaa! Onnea matkaan! 

Jouluterveisin, prinsessa Ruusunen <3