So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

4. LUUKKU

Luukku nro 4 paljastaa aamupäivän askarteluja. Tänään Ruususen nukkuessa päiväuniaan äiti käytti tunnit tehokkaasti ja karautti Matukalla Vinnariin, nappaamaan Venlamurun 1v kuvat. Nyt koneella odottelee noin 50 ihanaa kuvaa viimeistelyään.

Ihana Laura lupasi, että saan jakaa tässä luukussa muutaman tämän päivän kuvasaldosta. Kuvien käsittelyssä nimittäin vierähtänee tämä päivä, joten suotakoon teille lohdutuksena muutama sniikkipiikki. Vaikka minulla on aina vanhemman lupa kuvien julkaisuun, en halua kuitenkaan julkaista blogissa sellaisia kuvia muiden lapsista, mitä en julkaisisi Ruususestakaan. Blogi on ja tulee aina olemaan vain minun näkökulmani asioihin, siksi postauksissa esiintyvät henkilötkin tulevat aina näkymään heijastuksina itsestään. Sillä parhaat palat, säästän usein vain itselleni tai tässä tapauksessa lapsen vanhemmille. Näiden kuvien kautta saatte kuitenkin ehkä hieman kiinni siitä, minkälaisissa tunnelmissa aamupäivä tänään vierähti. 

Sydän sulaa tätä pientä neitiä katsellessa. Kun Venla astuu huoneeseen, hänen saapumisensa ei jää koskaan huomaamatta. Hän on iloinen, rohkea ja utelias seikkailija. Kujeileva humoristi, jolla on aina vitsi jos toinenkin takataskussaan. Ihana, ihana, ihana tyttö. Olen onnekas, kun olen saanut tutustua häneen, sekä hänen äitiinsä Lauraan <3.