So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhe

BFF on BFF

Olimme sopineet eiliselle treffit raumalaisten kanssa. Tarkoitus oli viettää päivää täällä Harjiksessa, mutta aamulla sainkin Sarilta epätoivoisen viestin whatsupissa. 

"Mulla on tilanne vaatekaapissa perkelöityny siihen pisteeseen, että mun on ehkä pakko tulla Puuvillan kautta. Haluutteko tulla mukaan"? 

Eipä mennyt aikaakaan, kun tyypit jo seisoivat oven takana. Aamupäivä vierähti Porissa, Sarin sanoin Hemulimekkoja metsästäen ja sieltä matka jatkui vielä Prisman kautta meille. Taisi Sarin Sulo-koiravanhus olla käärmeissään, kun iltapala myöhästyi. Niin hauskaa meillä nimittäin oli, että aika meni ihan siivillä ja raumalaisten kotiinlähtö hieman viivästyi. Kirjoitinkin jo aikaisemmin ystävyydestä ja siitä, mistä oikean ystävän tunnistaa. Voisin jatkaa vielä vähän. Ystävän tunnistaa siitä, että se

 • pystyy nukkumaan päikkäreitä autossa, vaikka sä huutaisit kurkku suorana siinä korvan juuressa
 • suostuu vaihtamaan päittäin Tulasta rattaisiin, jos sä haluat päästä äidin syliin hengailemaan kesken shoppailun
 • itkee myötätuntoitkua Prismassa, jos suakin itkettää 
 • tissittelee silloin ku säkin tissittelet 
 • samistelee sun kanssa kissateemaisilla housuilla
 • reenaa sun kanssa kääntymistä ja ryömimistä
 • lainaa sulle sen sitteriä, että saat ottaa pikku nokoset siinä 
 • lainaa sulle uusia pehmopalikoita, että saat kaataa niistä tehdyn tornin 
 • lainaa sulle leikkimattoa, että saat kans kokeilla millasia ääniä apinasta lähtee 
 • istuu sun vieressä sohvalla niinku isot tytöt konsanaan ja rapsuttelee sun kanssa samalla sohvan kangasta 
 • tarkistaa, että sun nenä varmasti pysyy paikoillaan 
 • kattoo sua ku sä draamailet, taputtaa sua päästä ja miettii: "Heeeeeeeeeeeeeei, mikä homma"

Ystävän tunnistaa myös siitä, että voit vaihtaa epämukavat housut höntsyilypöksyihisi, koska "sä oot jo nähny mut sairaalavaatteissa enite hirveen näkösenä, joten mä voin varmaa vaihtaa mun kotoiluhousut jalkaa". Hän ei loukkaannu, kun otat varaslähdön pizzan syömisen suhteen "vielä ku mun vauva on tyytyväinen" tekosyyn varjolla. Häntä ei myöskään haittaa, että tätisi setineen, sekä siskosi, pamahtavat yhtäkkiä kahvittelemaan ja ovat niin kuin olisivat tunteneet hänet ja hänen vauvansa aina. Ystävä on se, joka saapuessaan tuo mansikoita ja kaks Omarmunkkia, eikä sitä sitten yhtään haittaa, kun illalla laitat viestiä, että 

"ME UNOHDETTIIN SYÖDÄ MEIN OMARMUNKIT JA MANSIKAT. Mun on varmaan ihan pakko uhrautua ja syödä ne kaikki yksin eh heh hehehehe". 

Kannattaa synnyttää Satakunnan keskussairaalassa. Siellä tapaa aika hyviä tyyppejä! Ruususella oli niin ihana päivä, että hän ei olisi malttanut käydä illalla nukkumaan millään. Hän katseli minua kuin kysyäkseen, että minne se Nuppu oikeen meni? Onneksi unohtivat yhden peiton tänne, niin saadaan tekosyy uudelle vierailulle. Ja pitäähän tässä alkaa suunnitella tulevia Runebergin tyttärien puolivuotiskekkereitä! Maissinaksuja for evribadi, se, jos joku on varmaa! 

"BFF on BFF, mut Nuppu on mun BAE".