So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

juhlat

IHANA PÄIVÄ

Jes, 43:1

Näin sanoo Herra, joka sinut loi:

-Älä pelkää, Minä olen lunastanut sinut, Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun. 


Tänään rakas tyttäremme sai kasteessa ikioman nimen. Blogissa hän tulee kuitenkin isän toivomuksesta jatkamaan edelleen prinsessa Ruususena. Tässä kuvasaldoa pahimpaan nälkään: palaan tämän äärelle myöhemmin. Kävi nimittäin niin kuin ennustin: Raivotar Ruusunen ei jättänyt näitä bileitä välistä. Vaikka äiskältä meinasi mennä osa seremoniasta vallan sumussa, ehti siinä liikuttua kerran jos toisenkin. Jälleen ikimuistoisia hetkiä. Minä talletan ne sinne muistojen laatikkoon. Onneksi myös prinsessakin pääsi paikalle ja etenkin mummille suotiin hoitopöydällä hymy jos toinenkin. Alku- ja loppuvirren aikana hän kuunteli tarkkaan: mitä kummaa täällä oikein tapahtuu.  

Kasteen hetkellä hän katsoi mietteliäänä pappia. 

"Minä oikein pysähdyin siinä kasteen hetkellä vaikuttuneena siitä, miten syvälle silmiin hän minua katsoi. Harvoin on sellaista tilannetta, että kasteen hetkellä lapsi katsoisi minua niin viisaana, suoraan silmiin". 

Ja kyllä: pappikin sai kahvia juodakseen. 

.

 Takana on ihana ja ikimuistoinen päivä. Vaikka päivä oli ihana, se vei niin juhlien sankarista kuin vanhemmistakin kaikki mehut. Taas oltiin uuden äärellä, kun järjestettiin juhlia pienen vauvan ehdoilla. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin <3. 

"Huhhuh, ihana päivä mut onneks se on nyt ohi", totesi näkymätön mies ja kiskaisi puvun salamana päältään, kun olimme päässeet tavaroiden kanssa kotiin. Kotona palattiin myös heti tärkeimmän äärelle: maitobaari oli jälleen auki. Ruusunen kun joutui raukka ruokailemaan koko juhlien ajan pullosta. Mikä vääryys! Onneksi virhe korjattiin ensitilassa. Seuraavaksi aloitamme operaatio nuku nuku nurmilinnun osa 30000102020. Entisessä elämässä sitä sai maistella juhlien jälkihuumaa rauhassa, nykyään täällä palataan arkeen HETI. Mutta sitten, kun se hiljainen hetki saapuu, minä hiljaa hiivin takaisin tähän päivään. Ja jaan siitä pienen palan teillekin, minä lupaan. 


Palaillaan beibet! Nyt äiskä pesee meikit pois kasvoilta ja vetää verkkarit jalkaan!