So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

Karmarockissa

...aurinko paistaa ja vettä sattaa, taitaa tulla kesä. Ihan joka vuosi. 

...pyörät ripotellaan koulurantaan ja lukitaan puiden ympärille, ettei ne karkaa. "Muistuttakaa mua sit että mulla on täällä tää pyörä". 

...ei tarvii olla huolissaan, miten kotona pärjätään, koska mummi laittaa vähän väliä kuvia ja videoita, missä lapsi nauraa. 

....Maj Karman keikka peruuntuu, koska Herra Ylppö sairastuu. Viimeiseen asti pitää kuitenkin toivoa, että se ois vaan joku salaliitto tai kosto etukäteen vuodetuista esiintyjistä. "GOOGLETA ONKS SELLASTA BÄNDIÄ EDES OLEMASSA KU SALALIITTO. Tän on pakko olla joku vitsi". Ei ollut. Ei nähty Maj Karman kauniita kuvia tällä kertaa.

...esiintyjillä ei oikeastaan ole merkitystä, koska et sä ehdi niitä kuunnella kuitenkaan. 

...ei tarvitse vaihtaa kuulumisia sukulaisten kesken, koska "mä tiedän jo mitä teille kuuluu, mä kävi mammal tänää". 

... mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Omenamehu voi muuttuua viiniksi ja Schweppes Gin&Toniciksi. Simsalabim ja yhdessä maistellaan toinen toistaan merkillisempiä silmänkääntötemppuja. Simsalabim ja joku väärensi kuulemma taas rannekkeenkin, ihan vaan kokeillakseen, että vieläkö teinarivuosien kikat menee läpi. 

...sä tapaat kaikki ne, joita sulla on aina ikävä, mutta ei vaan tuu koskaan sovittua tapaamista. Sä laitat sun lapsuudenystävälle instaan, että "sä oot myöhässä meidän vuositreffeiltä". Eikä mee kun ett par minuter, kun se porhaltaa sun luo Mainiossa mekossaan. 

...sä tajuat erinäisten keskustelujen sekä keskusteluihin puuttumisten kautta, miten eräät haluavat edelleen leikkiä hiekkalaatikolla. Vastahan tässä lähestytäänkin kolmeakymmentä. Ja sä toteat, että onneks sun ei tarvii. 

...vessareissut venähtää ihan huomaamatta. "Katotko hetken näitä mä käyn ihan äkkiä", sä sanot. Ja huomaat pian, että oot jääny matkan aikana suustas kiinni ainakin sata kertaa. "AI kato mooooooooooooi. Mitä kuuluu. Mitä sä teet nykyään. Ai missä opiskelit. Ai mihin pääsit töihin".

...harjismammat on viihteellä. Ne käy salaa bajamajassa lypsyllä tai toteaa ykskantaan "Jaha, mä polkaisen nyt kotii imettää ja tuun sit takasi". Koska, no hitto miks ei?

...sua tullaan nykäsee hihasta, koska halutaan kertoa, että "mä oon käyny lukee sitä sun blogia, mut mä en vieläkään tiedä, kuka sun lapsen isä on" tai "vähän hyvä se sun blogi. Mä en ees oo kiinnostunu mistää vauvajutuista mut mä luen sitä silti". Ja se tuntuu tosi kivalta.  

...sä unohdat kameran laukkuun ja tajuat kaivaa sen uudelleen esiin vasta illalla, salakuvatakses, miten kaksi vanhaa ystävää löytää toisensa uudelleen. Ja sä toteat kannsatodistajille, että "tolta se ystävyys näyttää, kun on tunnettu hiekkalaatikolta asti". Karmarockissa annetaan anteeksi ja saadaan anteeksi. 

Karmarockissa aika kuluu niin siivillä, että yhtäkkiä sä vaan havahdut siihen, että Kaljaamon valomerkki tuli jo ja on aika lähteä kotiin. Kotona sä löydät näkymättömän miehen Ruususen huoneesta, vierassängystä. Eipä vaan ole raaskinut jättää tyttöä huoneeseen yksin nukkumaan. Tyttö nukkuu omassa sängyssään, on juuri saanut eväät pullosta. Kaikki on mennyt hyvin. Sä peset meikit pois ja vaihdat vaatteet. Hyppäät sinne vierassänkyyn peiton alle ja höpöttelet viinipäissäs vähän hempeitä. Kunnes nukahdat.

07.30 Ruusunen herää täynnä virtaa. Sä mietit, että ois ehkä pitäny juoda vettä välillä. Sä siirryt tytön kanssa teidän makuuhuoneen isoon sänkyyn ja haet sinne kaikki lelut, mitä ikinä löydät. Ja siellä te hengaatte melkein koko päivän, sänkybileitä viettäen ja höpsöttäen. Koska, no hitto miks ei?  

Note to self: krapula on rapujen koti. Muista juoda vettä ens kerralla. 

Kiitos Karmarock26, ens vuonna taas!