So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

KATSAUS IHMISKOKEESEEN +muita kuulumisiaJulistin viime kuussa aloittavani ihmiskokeen paljon hypetetyn Bio Oil -öljyn tiimoilta. Lupasin palata muutaman viikon kuluttua kertomaan mahdollisista tuloksista. Olen nyt tunnollisesti öljynnyt masun, sekä käsien palovammat ja muut nirhaumat kerran päivässä, yleensä illalla ennen nukkumaanmenoa. On todettava, että ihmeöljy on kuin onkin positiivinen yllättäjä. 


Tähän mennessä Bio Oil on  

tuonut helpotusta mahan kiristävään ja puristavaan tunteeseen kasvupyrähdysten aikana. 

helpottanut kutinaa ja kuivutta sekä mahan seudulla että käsien palovammoissa. 

nopeuttanut palovammojen paranemisprosessia huomattavasti. 

haalistanut "lieväasteisinta" palovammaa huomattavasti. 

pitänyt raskausarvet poissa (?). 

On vaikeaa sanoa, onko raskausarvettomuus Bio Oilin aikaansaannosta vai geeniperimän ansiota. Suvussamme ei ole tainnut kukaan (?) nainen selvitä raskaudesta ilman arpia, joten en jaksa uskoa, että geenit olisivat puolellani tässä asiassa. Äidilleni arvet ovat kuulemma kahdessa raskaudessa ilmestyneet aivan loppumetreillä, joten siksi en halua julistaa Bio Oilia ihmeparantajaksi vielä tässä vaiheessa, kun omaa odotusta on jäljellä vielä useampia viikkoja. Saattaa olla, että minullekin venymäjäljet ilmestyvät ihan loppumetreillä. 

Bio Oilista on kuitenkin ollut huomattava apu masun kasvupyrähdysaikoina. Itselläni maha tuppaa ottamaan aina isoja kasvupyrähdyksiä ihan muutamassa päivässä/yössä. Tuolloin koko mahaa puristaa, kiristää, kutittaa ja ahdistaa. Bio Oil on tuonut selkeän helpotuksen "ulkoisiin" ongelmiin, joskin napakipua se ei ole vienyt mennessään. Yhtenä yönä olin nimittäin varma, että napani RÄJÄHTÄÄ. Aivan kuin joku olisi raapinut puukolla navan sisäpuolta eeeeestaas, eestaas. Napaan tuli mustelma ja kävely oli kolmen päivän ajan hieman haasteellista jatkuvan kivun takia. Noh, onko ihme. Masu näytti ja näyttää nimittäin siltä kuin olisin nielaissut jalkapallon! 

Entäpä sitten jo olemassa olevat ihovauriot? Kuten kuvista näkyy, Bio Oil ei ole taianomaisesti poistanut jo olemassa olevia palovammajälkiä. Sen sijaan se nopeutti niiden paranemista huomattavasti! Jo muutama päivä öljyämisen aloituksen jälkeen palovammoihin muodostui rupi, joka viikon sisään irtosi nätisti itsekseen, ilman isompaa kutinaa. Erityisesti lieväasteinen palovamma on jäänyt tämän jälkeen hyvin haaleaksi. Aika näyttää, haalistaako Bio Oil myös näitä tummemman sävyisiä arpia. Ja kyllä, käteen on tullut myös yksi uusi palovamma. Hehhhhh. Hupsista. 

Tähän astisen tutkimukseni perusteella voidaan siis todeta, että Bio Oilin säännöllinen käyttö helpottaa mahan venymiseen liittyvää kutinaa ja tuo helpotusta kiristävään tunteeseen. Se myös nopeuttaa ihovaurioiden paranemista. Miinuksena on kuitenkin todettava, että öljyn tuoksu on kissojen ja näkymättömien miesten mielestä järkyttävä, eikä tuoksu välttämättä hivele raskaana olevienkaan hajuaistia. Öljy ottaa myös todellakin oman aikansa kuivuakseen, joten kannsaeläjien on kyettävä sietämään puolialastomana keikistelevää valasta silmissään jopa tunti tai pari. 

Ihmiskoe jatkunee näillä näkymin vähintään masuasukin ulkoistumishetkeen saakka. Kiippintats, siis. Palaan asiaan jälleen muutamien viikkojen kuluttua! 

Mites täällä sitten ihan noin muuten menee? Kiitos kysymästä, oikein hyvin: 


Tänään edessä viimeinen iltavuoro, kokonaisuudessaan työpäiviä jäljellä 4! HULLUA! 

Näkymätön mies uhkailee siirtyvänsä sohvalle nukkumaan, koska "minä ja tyynyt" viemme kuulemma kaiken tilan sängystä. Yksi vartalotyyny masun edessä, toinen selän takana, yksi pään alla. Miten niin hän ei muka mahdu? En ymmärrä. "Mähän nukun nykyään vaan kyljellään, niin sillonhan mä vien VÄHEMMÄN tilaa, urvelo". 

Olen kuulemma alkanut kuorsata unissani. Siitä kuulemma tietää, että nukun todella hyvin. 

Työpäivien jälkeen väsymys painaa aika kovaa. Urheilu on jäänyt venyttelyä lukuun ottamatta nollaan. Ei edes harmita. Kyllä sitä ehtii sitten myöhemminkin. 

Vauva voimistuu ja potkut alkavat olla ajoittain kipeitäkin. Kylkiluut ovat välillä koetuksella, hänen harjoitellessaan karateliikkeitä. Erityisesti illat ja yöt ovat hänen aikaansa. Hän herää lähes joka yö 01-02, 04 ja 08 jammailemaan vähintään puolen tunnin ajaksi. Mielenkiinnolla odotan, herääkö hän masun ulkopuolellakin samaan aikaan. 

Ensimmäinen selkeä raskaushimo on löytynyt. Oreo-suklaapatukat. Vosin syödä taukoamatta. Not good. 

Näin viime yönä unta, että vauva oli syntynyt. Hän oli syötävän suloinen, mutta en osannut hoitaa häntä YHTÄÄN. Serkkuni Riina yritti opettaa minulle, miten vauva kylvetetään. Näkymätön mies menetti hermonsa osaamattomuuteeni ja muutti evakkoon ystävänsä Pajusen luo. Kun yritin tavoitella häntä, puhelin meni vastaajaan tai sieltä vastasi aina joku muu kuin mies itse. Enteellistä? Ei kai sentään. 

Nimipohdinta junnaa paikoillaan. Olen täydellisen rakastunut erääseen vaihtoehtoon, minkä näkymätön mies ensin kelpuutti ITSE jatkoon, mutta nyt jostain syystä se ei enää kelpaakaan. Ja se on juuri se minun suosikkini. Siis umpikuja, toistaiseksi. Kunnes saan tahtoni läpi, niin kuin aina. 


Ja rakkaus, se kasvaa päivä päivältä. 
En malttaisi millään odottaa, että saan hänet syliini.