So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

meilletuleevauva

KIITOLLINEN


Tänään piti alkujaan kirjoitella teille kantovälineistä. Matkalle tuli kuitenkin pari muuttujaa. Olin tätä hieman osannut epäillä, mutta en aavistanut lainkaan, miten ihanasta yllätyksestä oli kyse. Odotin äidin ja siskon järkänneen meille jotakin puuhastelua "tyttöjen kesken", mutta Huittisissa minua odottikin jotain ihan muuta. 

"Hyvää vauvasuihkua Janika"! 


Rakas ja paras sisareni (joskin myös ainoa sisareni). Ymmärrät kaiketi, ettei tällaiset suihkut oo ihan mun mukavuusaluetta. Kuitenkin ajatus näistä suihkuista kyti jossakin takaraivossa, luultavasti siellä, mihin ne mun äidinvaistotkin on haudattuna. Sinun onneksesi yhteyttä minuun tämän asian tiimoilta otti ystäväsi Susanna Jokinen, sittemmin Sanna Virtanen ja vielä Riina ja sitten Soffi. Niin sitten minunkin aivojen uumenista tämä ajatus kaivettiin toteutusasteelle. Ai miksi kutsut on täällä? No ensteks, tääl on tilaa... Toiseks kun sua on niin vaikee muutenkin kusettaa, enkä kyllä tiiä menikö tääkää ylläri perille asti. Luonnollisesti tällee ennen jouluu kaikki ei vaan pääse. Läsnäolijoiden lisäksi muutama halusi kuitenkin olla mukana lahjan muodossa, jotta (niinku jo tiedät muutenkin) voivat myös näyttää, miten iloisia me kaikki ollaan sun ja näkymättömän miehen puolesta. Mukana myös olivat Santtu, Sun koulukamu Elina, Carita, Mira ja Merja. Koska en muuten tiiä tälläsist mitään, niin Riina hoiti ohjelman ja kakut on sponsored by Sannah =). 

Hyviä vauvasuihkuja mussu <3"

Siis. Ei multa tahdo löytyä sanoja. Kitos rakas sisareni, Jokinen, Sanna, Riina ja Soffi. Kiitos kaikki ystävät, jotka teitte sunnuntaistani ikimuistoisen. Kiitos kaikille minua, näkymätöntä miestä ja vauvaa muistaneille, jotka ette päässeet paikalle. Terveiset tulivat kuitenkin ja lahjat on mitä ihanimpia! Mulla oli aivan mielettömän ihana ilta. Kotimatkalla pääsi itkumuija valloilleen, eikä ajamisesta meinannut tulla mitään. Siunattu. Kiitollinen. Onnellinen. Palaan tähän myöhemmin, nyt ei kykene. 


Jotain olen elämässäni tehnyt oikein, kun olen teidät siihen saanut. En tiedä, miten kiittäisin tarpeeksi. 

Ja lapseni:  

Älä pelkää, 
älä pelkää, 
sinä et pääse putoamaan. 

Rakastettu on oikea nimesi, ja tulee nimenäsi olemaan. 

Niin kauan kuin meillä on heidät, meillä ei ole mitään hätää.