So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

KILARIMUIJAN UUSIMPIAOlen normaalisti melko pitkäpinnainen tyyppi. Vaikka kiroilen kuin rekkamies ja tapani puhua on hyvin kärkäs, en todellisuudessa kimpaannu kovinkaan helposti, varsinkaan turhasta. Kuten kerroin aikaisemmin, nykyisin persoonallisuudessani on alkanut esiintyä raskauden aikana uudenlaisia sävyjä. Alla 16 tilannetta tältä viikolta, jolloin Kilarimuija pääsi irti. Osan pärräilyistä sain pidettyä pääni sisässä, mutta välillä taisi päästä sata muutama vittuperkelesaatana ruma sana suusta. 

1. Auton turvavyö ei ole kytketty -varoitusääni laukesi ilman järkevää syytä jatkuvasti ajon aikana. (Kunnes noin 35km ajettuani ymmärsin, että hantin istuin on vitun melko herkkä ja töyssystä ajettaessa se luulee reppuani ihmiseksi)

2. Avokado valehteli olevansa kypsä ja sitten avatessa se olikin osittain raaka: kuoret irtosivat huonosti ja sitten meni hermo. Revin väkisin ja se räjähti mm. valkoiselle paidalle. 

3. Näkymätön mies halusi mennä ennen kello kahtatoista kauppaan, koska tasan kello kaksitoista ”alkaa uus raidi” Pleikkarilla siis, in case jos kun joku kukaan ei tiedä……. 

4. Näkymätön mies totesi saunassa, että kehooni on ilmestynyt sellua. (.........)

5. Kissa nukkui vaatekaapissani, vaikka ei saisi. 

6. Isäni unohti tulla käymään (piti hoitaa yhdessä muutamia hänen asioitaan), eikä hän voinut millään ymmärtää, miksi minua ei töiden jälkeen kiinnosta lähteä käymään HÄNEN LUONAAN vain siksi, että hän itse unohti tulla sovittuun aikaan sovittuun paikkaan. 

7. Isäni ei voinut millään ymmärtää, miksi minua ei kiinnosta ilta kymmeneltä keskustella puhelimessa hänen kyytiongelmistaan lentokentälle, koska olisin itse ko. päivänä töissä = EN VOI AUTTAA ASIAAN EI KIINNOSTAAAAAA

8. Netti pätki kesken aamusomettamisen. 

9. Leikkasin uudella puukolla sormeen kunnon vekin. 

10. Leikkasin uudella puukolla saman käden ranteeseen vekin. 

11. Puhuin puhelimeen ja otin mausteita kaapista samaan aikaan. Pippurit levisi pussista pitkin pöytää ja lattiaa, koska olin jättänyt pussin edellisellä kerralla auki. Pasta kiehuu, pekonit kärtsää, pippuria ja verta on pitin pöytää LALLLALALALALALALALLALALA. 

12. Katsoin mainostauon melkein loppuun kunnes havahduin siihen, että katson tallennettua ohjelmaa ja olisin siis voinut kelata. Tein saman uudelleen seuraavan mainostauon aikana.

13. Näkymätön mies sai päähänsä uuden hauskan jutun ja kutsui jatkuvasti kissoja Simoksi ja Tuukaksi. Niiden nimet on PIPA JA JALO. On ollut jo seitsemän vuotta PIPA JA JALO jumalautaaaaaaaaaaa. 

14. Sisareni laittoi messengerissä kuvan, jossa miehen kädessä on iso koiratatuointi. ”KENEN KÄSI”, kysyin. ”Tuli Jawalta terveisiä Thaimaasta”. Tatuointi jurrissa ulkomailla: HYVÄ iskä…….. 

15. Näkymätön mies ärsytti tahallaan mussuttamalla leipää kovaäänisesti. 

16. Kissat valehtelivat, että aamupala on saamatta, vaikka olivat kuulemma syöneet jo ajat sitten kastiketta.

Ps. Tänään aamulla klo 7 Kilarimuija vaihtui lennossa Itkumuijaan. Heräsin nimittäin siihen, että MOLEMMAT POHKEET kramppasivat samaan aikaan. Siis se sattui niin paljon, että huusin ääneen. Parin minuutin päästä se meni onneksi ohi ja nukahdin uudelleen. Herättyäni Kilarimuija pääsi kuitenkin irti, again. Haluatteko tietää miksi?

Näkymätön mies: "Hehheh siis puhuiks sä aamulla unissas vai vetiks sua oikeesti suonta jalasta"?

UNISSANI?!?!?! Ou rili.