So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

MIELENSÄPAHOITTAJATKyllä minä niin mieleni pahoitin tällä viikolla, kun hoomanit roudasi kämpän täyteen kaikkea epämääräistä ryönää. Ne on kuulemma sitä IHMISPENTEÄ varten. Haisi ihan oudolle se kaikki ryönä. En yhtään tykännyt. Ne puljasi vielä meidän huoneenkin ja makuuhuoneen tavarat ihan vääriin paikkoihin. En tykkää. Minä olen asunut maman kanssa jo seitsemän vuotta, enkä minä saa ikinä mitään. Aina kaikki pitää jakaa velipojan kanssa. Miksi minä en saa omaa kulkupeliä ja omaa petiä? Se ihmispente on saanut JO KAKSI erilaista kulkupeliä. Minä niitä vähän kävin haistelemassa. Ihan paskeja molemmat, en tykkää. Kävin vähän makoilemassa niissä vaunuissakin, mutta heti komennettiin pois! Miksi ne tänne sellaisia roudaa, jos niissä ei saa edes olla? En ymmärre. Minä vähän olisin halunnut kokeilla niitä. 

En minä oikein edes ymmärre, että mikä se ihmispente sitten edes on. Onko se sitten joku minihooman vai, kun kaikki sen tavaratkin on noin pieniä? Ja mihin se noin paljon tarvitsee kaikenlaisia esineitä ja härpäkkeitä? Mamahooman väittää, että oikeastaan se ihmispente on jo täällä, että sitä ei vielä näe ja että se jotenkin sitten erikseen vielä TULEE TÄNNE? Menee kyllä niin yli hilseen. Minä luulin, että mamahooman on vain syönyt liikaa napuja ja sitä turvottaa, mutta velipoika väittää, että se IHMISPENTE ON TUOLLA MAMAHOOMANIN SISÄLLÄ? Ei voi olla! Miten se sinne muka meni? Jos se on siellä, nii miksei se sitten myös voisi pysyä siellä? Mamahooman sanoi jo yli puoli vuotta sitten, että se ihmispente tulee. Miten kauan se sitten oikein kestää, kun ei se vieläkään ole tullut. Näyttääkö se sitten samalta kuin eläinpente? Kyllä minä niin mieleni pahoitan, kun kukaan ei selite, että mitä vitteä täällä oikein tapahtuu! 

Mamahooman on nykyisin ihan outo. Yhtenä hetkenä se lässyttää täällä kaikille, hellii ja hoivaa. Sitten parissa sekunnissa se huutaa naama punaisena, kun minä olen ehkä vahingossa paskentanut laatikon ohi, velipojan turkki on takussa ja mieshooman vain pelaa pleikkaa päivät läpeensä. Ehkä minä vähän kynsäisin sohvaa, sillain vaivihkaa ohimennen. Se näytti niin houkuttelevalle. Siitäkös se pillastui. Jotenkin tämä ihmispenteasia menee koko ajan sen aivoihin ja ronkkii ne väärään järjestykseen. Se pyykkää jatkuvasti sille ihmispennelle ihan minikokoisia riepuja ja höpisee, kuinka söpöjä ne on. Eikö sillä pennellä ole karvoja ollenkaan, kun se sellaisia tarvitsee? Kyllä minä niin mieleni pahoitan, kun se vain paijaa tuota pullahtanutta mahaansa koko ajan ja öljyää sitä jollain paskenhajuisella mömmöllä. 

Ruoka on täällä jotain ihan sekundaa nykyään. Mamahooman sanoo sitä väliaikaiseksi säästötoimenpiteeksi, kun pitää ostaa kuulemma sille ihmispennelle kaikkea. Velipoika sanoi, että saadaan sanoa hyvästit niille maailmanparhaille hammasnapuille ja suussa sulaville kastikkeille. Että se on vaan jatkossa tätä paskeSheeeebaa tai siis schaibaa. Minä en usko sitä, velipoika on aina niin negatiivinen. Kyllä minä niin mieleni silti pahoitin. Yksi päivä mamahooman oli taas kilarimuija ja valitti minulle, että minunkin pitäisi mennä töihin välillä ja tehdä jotain kastikkeen eteen. Minä sille yritin kyllä sanoa, että mitä töitä kisse muka tekee. Kuka nyt kissen palkkaisi? Eihän minulla ole edes peukaloita. 

Se hoitajahooman kävi täällä yksi päivä kahvilla. Nykyään ne kutsuu hoomaneiden kesken sitä mummiksi, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Ehkä se on saanut jonkun ylennyksen. En kyllä ymmärre, mistä hyvästä. Me yritettiin velipojan kanssa antaa sille palautetta, että täällä on ihan paske meno nykyään. Ruoka on jotain ihan sekundaa. Hoomanit sekoilee vähän väliä. Rakkautta ei saa ja kaikki on ihan mullin mallin. Kämppä täyttyy ryönästä ja mamahooman leviää kaikkiin ilmansuuntiin. Näyttää siltä, että sen napa räjähtää hetkenä minä hyvänsä. Se venkoilee lattialla kaikissa erilaisissa asennoissa. Minä menin sen viereen venyttelemään ja yritin näyttää sille mallia, että näin se ruoto pitää oikaista. Ei mamahooman ymmärtänyt. Se vain puhisi, että maha on tiellä. Ei se ruokkijahooman ymmärtänyt tätä meidän avunhuutoa. Se ei taida olla kovin viisas. Mistään ei saa enää kunnon palvelusväkeä. Minä yritin sille selittää, että sitten kun se ihmispente tulee, niin voisiko se tulla hakemaan sen niille sinne Kojonperään asumaan. Se vaan jupisi, että ei hän meille ruokaa anna. En minä kastiketta pyytänytkään, vaan APUA. Kyllä minä niin mieleni pahoitin. Tännekko foorumiin sitä palautetta sai antaa? No. Eniten vitettää kaikki. Velipoika on tyhmä kuin vasemman jalan saapas, siitä nyt ei päästä yli eikä ympäri. Täysin hyödytön. Se kuvittelee, että se ihmispente on jotenkin positiivinen asia meidän kannalta. Että siitä tulee meidän kaveri ja se meitä hoitaa ja papsuttaa. Että voi oma sukulainen ollakin noin kajahtanut ja tietämätön. Yritin aikani selittää, mutta koita nyt kauhalla vaatia, kun toiselle on lusikalla annettu. Kastiketta täällä ei saa silloin kun sitä pyytää ja jos sattuu saamaan, niin sekin on jotain kakkoslaatua entiseen verrattuna. Ja ne naput, tarvitseeko niistä edes mainita. Hirveetä kuraa.

Mamahoomanin syli on nykyisin ihan ahdas ja turpea sen ihmispennen takia. Yritä siinä nyt olla papsutettavana ja katsoa ikkunasta, kun se pente potkii minua takamukseen sieltä mahan läpi. Mamahooman naureskelee, että minä en huomaa mitään. Typerä nainen, ei valittaminen mitään auta. Kyllä minä sen pennen potkut huomaan. Mutta minä olen filosofi ja olen sellaisen yläpuolella. 

Kyllä niin vitettää tämä koko ihmispenteasia. Kaikki täällä on menneet siitä aivan sekaisin. Odottavat sitä täällä kuin kuuta nousevaa ja ostelee sille tavaroita. Eihän se niistä mitään ymmärre. Silläkin rahalla olisi saanut monta purkkia kastiketta. Minä yritin mamahoomanille yksi päivä sanoa, että antaa sen adoptioon tai vaikka naapuriin, sitten kun se tulee. Eikö se ymmärrä, että siitä on vain haittaa. Se paskentaa enemmän kuin minä ja pikkuveli yhteensä ja huutaa yöt läpeensä. Minä olen nähnyt niitä telkkarissa. Aivan kammottavia. Eikä ne edes ole pehmoisia ja pörröisiä niin kuin muut eläinpennet. En ymmärre, mitä varten tänne sellainen nyt pitää väkisin saada. Jos se jää tänne asumaan, niin minä ainakin soitan niille sosiaalihoomaneille, että hakevat pois. Sitten puen pikkuveljen sen ihmispennen vaatteisiin, ei nuo tontut eroa huomaisi. Kirotut idiootit. Tekisi mieli pakata kamat ja vaihtaa maisemaa. Mutta kun ei se vaihtamalla parane, sen filosofikin tietää. Pikkuveli uskoo, että kaikki palaa ennalleen sitten, kun se pente tulee. Ääliö. Mikään ei ole enää niin kuin ennen. Mutta ehkäpä sitä ihmispenteä voisi kouluttaa? Minä teen siitä kätyrin itselleni. Jospa sitten tässäkin hotellissa saisi edes semikelvollista palvelua. 

Kuvissa esiintyvät mielensäpahoittajat liittyvät oleellisesti postauksen sisältöön.