So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

MINÄ OLEN 2kuukautta
MINÄ PIDÄN SIITÄ, KUN MINUA HOIDETAAN hoitopöydällä. Minä rakastan sitä paikkaa. Jos minä olen huonolla tuulella, sinne minut kannattaa laittaa rauhoittumaan. Bonanaamalle ja perhosille minä en kiukuttele koskaan! 

MINÄ PIDÄN siitä, kun minut otetaan mukaan kaikkiin päivän touhuihin. Yksin en viihdy yhtään. Pidän siitä, että ollaan liikkeessä. Sylissä, vaunuissa, autossa: liikkeessä minä nukahdan parhaiten. Minulle pitää jutella ja kertoa, mitä täällä oikein tapahtuu! Pidän Baby Sleep Sound -sovelluksen erilaisista äänistä. Tykkään, kun äiti kutittelee naamaa hiuksilla tai puhaltelee päin kasvoja. Musiikin kuuntelu on ihanaa ja sitten minä tykkään siitäkin, kun äiti laulaa hassusti Saku Sammakko kosiomatkalla. Ahaaaa, ahaaaaaa. Masujumppa on tosi ihanaa, onneksi sitä tehdään joka päivä! Ja aina silloin tällöin, minä pääsen kylpyyn! Sieltä en malttaisi tulla pois ollenkaan. Kaikista ihaninta on olla vaippasilleen joko lattialla tai sängyssä isin ja äidin välissä. Aamulla ja illalla minä intoudun höpöttelemään erityisen paljon. Katsokaas, minulla on niin paljon asioita! On niin paljon nähtävää ja havainnoitavaa. Ja tiedättekös mitä minä yhtenä päivänä löysin? NYRKKEJÄ, peräti kaksin kappalein! Ihan ikiomat nyrkit, aivan mahtavaa! 

MINÄ EN PIDÄ: tuteista. En sitten minkäänlaisista. EDELLEENKÄÄN. KUINKAHAN MONTA KERTAA SE PITÄÄ VIELÄ ILMOITTAA??? En myöskään pidä ulkovaatteista, etenkään typeristä pipoista. En pidä siitä, että minua pidellään kuin vauvaa, olenhan jo iso tyttö. 

MINÄ OLEN: hurmaava. Alan hiljalleen oppia, että hymyilemällä kauniisti saa tahtonsa läpi nopeasti ja kaikki kiukuttelut anteeksi. Minä kiedonkin kaikki pikkusormeni ympärille vain yhdellä hymyllä, tuosta vaan! 

Tänään minä olen kaksi kuukautta. Minä olen kasvanut ihan hirveästi jo. Äiti jaksaa ihmetellä, miten se on mahdollista pelkällä tissimaidolla. Minusta siinä ei ole mitään ihmeellistä, milkmilkki on vaan parasta! Ja sitä piisaa, siitä minä pidän huolen. Suunnittelen nimittäin jo seuraavan maitotilauksen tekemistä. Pitää varmistaa, että baari pysyy auki 24/7! 

Minä olen tässä kuussa touhuillut jo ihan hirveästi kaikkea. Sain ihan ikioman nimen ja pidin huolen siitä, että koko seurakunta sai tietää, mitä minä siitä ajattelin. Sain neljä ihanaa kummia ja paljon satumaisia lahjoja. Ollaan käyty myös pari kertaa mammakerhossa, missä minä olen kyllä enimmäkseen nukkunut. Äiti väittää, että minä esitän siellä aina pikkuvauvaa ja sitten olen iso tyttö aina kotona. Höpölöpöjuttuja, sanonpa vaan. Meillä käy myös edelleen paljon vieraita, koska minä olen kuulemma niin ihana, ettei täältä malta pysyä poissa. Olen alkanut kiinnostua väreistä. Erityisen paljon minä pidän jääkaapin magneeteista ja olohuoneen tauluista. Niitä minä mielelläni katselen ja yritän vähän niille heittää vitsiäkin. Eivät perhana ikinä vaan vastaa ja välillä se minua ihan kiukuttaa. 

Olen muuten aika kova komentamaan. Eräänä iltana huomasin, että täällä on joku karvainen tyyppi, mikä minua aina vahtii salaa. Se pörisi minun yläpuolellani sohvalla ja koitin sitäkin komentaa. Se vain lähti karkuun. Kyllä minä sille vielä näytän. Usein minä pidän aamulla sängyssä kunnon palaverin ja jaan päivän työtehtävät näille alamaisilleni. Erityisesti minä tykkään komentaa iskää, hänelle minä pidän sellaista erityistä, vaativaa, mukaitkua. Se menee aina läpi! 


Sellainen minä olen, nyt jo kahden kuukauden ikäinen prinsessa Ruusunen: 

kaikkien mussukka ja rakas tyttö.  Mummi sanoo aina, että 

"niin, sut lellitään ihan pilalle. Kyllä sää sen tiiät". 

-Niin tiedänkin.