So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

Pientä säätöä

HUHHUH, tämä viikko alkaa olla paketissa. Luojan kiitos. Jos tämä viikko pitäisi tiivistää yhteen lauseeseen, toteaisin:

Tiheän imun kausi in my ass.

Ruusunen tilasi maitoa maanantaista torstaihin. Päivät menivät hyvin pitkälti tissittelyjen ja päiväunioperaatioiden parissa. Öisin neiti otti päivän kukkumisia kiinni ja nukkua posotti ruokailujensa ohi. Tämä yhdistettynä ahkeraan maitotilaukseen sai äiskän boobsit aivan sekaisin. Yhtenä yönä heräsin maitolammikosta ja jouduin yölypsylle, neidin nukkuessa tyytyväisenä autuaan tietämättömänä siitä, mitä oli tilailuillaan saanut aikaan. Vaikka kuvittelin tekeväni "kaiken oikein", loppuviikosta äkillisesti lisääntynyt maitomäärä aiheutti jatkuvan rintojen tukkeutumisen. Jos päiväunet ovat olleet hankalia tällä viikolla, tästä tissien availusta vasta helvetillinen operaatio kehkeytyikin. Eilen illalla olin kuluttanut lähes koko päivän saadakseni tukkeutuneen rinnan aukeamaan, tuloksetta. Olin kokeillut imettää toistuvasti kipeästä rinnasta (mikä johti sen aukeamiseen ja toisen tukkeutumiseen vuorostaan), kylmän ja kuuman hautomisen vuorottelua, akrobaattisia imetysasentoja, käsin lypsämistä, pumppaamista, kuumapullomenetelmää: KAIKKEA. Lopulta läksin saunaan ja uhkailin mennessäni, että pian näkymätön mies joutuu uhrautumaan ja "imasemaan", jos ei saunominen tuo toivottua tulosta. Olisi pitänyt ottaa kuva hänen ilmeestään. Orastava rintatulehdus vaani rappukäytävässä, yrittäen livahtaa ovesta sisään saunaan lähtiessäni. Ehdin vetää oven kiinni hänen nenänsä edestä. Istuessani saunan lauteilla, samalla kivikovaa rintaa hieroen ja itkua tihrustaen, olin jälleen aivan valmis lopettamaan imetyksen tähän paikkaan. Kunnes vielä saunan jälkeen päätin kokeilla kuumapullomenetelmää uudelleen.

Kikkomanista on moneksi! "Luonnonmukaisesti valmistettu". -Todellaki.

Thänkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad se toimi! En tiedä oliko tämä saunan ja kuumapullomenetelmän yhteispeliä vai mitä, mutta Kikkoman pelasti tilanteen. Heilutin pulloa ilmassa voitonriemuisena, rintatulehduksen näyttäessä hapanta naamaa keittiön ikkunan takana. Aikamoisen määrän milkmilkkiä oli prinsessa jemmannut äidin boobsiin, pahan päivän varalle.

"Aukesko se"?

"Juu VIIMEINKIN".

"Se pullo pitää keittää ja laittaa talteen, jos se kert toimii noin hyvin".

"Sä oot vaan helpottunu nyt, ku sä et joutunukka imasee".

"TODELLAKI OLEN".

Tiheän imun kausi julistettiin eilen päättyneeksi, sillä Ruusunen palasi takaisin entiseen rytmiinsä. Selvästikin hän oli tullut siihen tulokseen, että nyt maitoa jälleen piisaa. Ja taas on äiti montaa asiaa viisaampi. Nyt tiedän parhaat niksit tukkeutuneen rinnan avaamiseen. Päättäväisyys ja sitkeys palkittiin jälleen kerran! Täysimetys: tässäpä vasta harrastusta kerrakseen.

Kulunut viikko on siis ollut PIENTÄ SÄÄTÖÄ. Se on myös aiheuttanut sen, että en ole ehtinyt juurikaan tutustua blogin uuteen kotiin So-Upissa. Hommat ovat kuitenkin edenneet hienosti ja blogi on tekniikan osalta siirretty uuteen kotiinsa. Bloggerissa blogi on näkyvillä niin kauan, että ehdin tutustua uuteen alustaan, sekä saada siellä kaiken "paikoilleen". Blogi hiljeneekin nyt tuleviksi päiviksi, sillä käytän kaiken oman aikani nyt siihen, että saan blogimuuton saatettua loppuun. Ruususen kanssa on mahdotonta ennustaa, miten paljon tätä omaa aikaa milloinkin on tarjolla. Tällä erää neiti nukkuu tyytyväisenä päiväuniaan (WOOP WOOP).

Alkakaahan pakkailla kamojanne, kohta muutetaan!